ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα κοντά κουρέματα που θα λατρέψετε αν έχετε λεπτή τρίχα


Ελένη Τσούτση

14 Απριλίου 2022

Τα κοντά κουρέματα που θα λατρέψετε αν έχετε λεπτή τρίχα
Αν έχετε λεπτή τρίχα, τα παρακάτω κουρέματα είναι το inspo που χρειαζόσασταν

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Τα κοντά μαλλιά μέχρι τον ώμο έχουν το πιο ευέλικτο μήκος. Είναι αρκετά μακριά για να κάνετε μία αλογοουρά αλλά και αρκετά κοντά για να αποκτήσετε στιλ στη στιγμή, χωρίς πολλή προσπάθεια.

Αν έχετε λοιπόν λεπτά μαλλιά το πολύ μακρύ μήκος μπορεί να τα "βαρύνει" και μάλιστα να τονίσει τα αδύνατά τους σημεία. Όμως αν έχετε σγουρά ή ίσια μαλλιά τότε ένα κοντό haircut θα χαρίσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά σας κάνοντάς τα να δείχνουν πλούσια και υγιή.

Μπορεί να σκεφτείτε ότι ενδεχομένως με την επιλογή ενός κοντού look δεν έχετε και πολλές εναλλακτικές αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια και θα σας το αποδείξουμε με τις παρακάτω φωτογραφίες.

Το σημαντικό είναι ότι το κοντό κούρεμα θα πρέπει να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας, και παράλληλα στη ποιότητα της τρίχας σας. Ο κομμωτής σας είναι ο πιο ειδικός, που θα πρέπει να εμπιστευτείτε για αυτήν την αλλαγή, δείχνοντάς του τη φωτογραφία που σας έδωσε το inspiration. Αν ακόμη βρίσκεστε σε δίλημμα για το ποια θα είναι τα καθημερινά σας χτενίσματα, εμείς σας έχουμε προτάσεις που μάλιστα θα απαιτούν μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας.

Από το διαχρονικό καρέ, μέχρι τα κομψά lobs κάντε scroll down για να δείτε τα πιο cool κοντά κουρέματα με όγκο που θα χαρίσουν τον αέρα ανανέωσης στην εμφάνισή σας για αυτή την άνοιξη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.