ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το γαλλικό manicure με χρώμα μας φτιάχνει τη διάθεση


Ελένη Τσούτση

14 Απριλίου 2022

Το γαλλικό manicure με χρώμα μας φτιάχνει τη διάθεση
Δοκιμάστε το πιο κομψο nai art της άνοιξης

Το γαλλικό manicure είναι η αγαπημένη διαχρονική επιλογή των περισσότερων γυναικών. Ο λόγος; Δείχνει τα άκρα πιο περιποιημένα και κομψά χωρίς πολύ προσπάθεια. Μια νέα φρέσκια ιδέα όμως ήρθε να ανανεώσει το γαλλικό manicure και εδώ και δυο σεζόν βλέπουμε ότι έχει μεγάλη απήχηση.

Η μοντέρνα εκδοχή του παραδοσιακού γαλλικού θα σας ανανεώσει και θα δημιουργήσει ένα statement σημείο στην εμφάνισή σας. Η φαντασία των experts είναι μεγάλη και οι versions που θα μας προτείνουν αμέτρητες.

Στο Instagram φυσικά έχουμε εντοπίσει τα πιο cool nail art και πρώτο στη λίστα μας βρίσκεται το Skinny French Manicure, δηλαδή η πιο λεπτή εκδοχή του κλασικού γαλλικού.

Κάντε λοιπόν ένα διάλειμμα από όλα, εμπνευστείτε από τα παρακάτω παιχνιδιάρικα σχέδια, επιλέξτε εκείνο που θα σας ανεβάσει τη διάθεση και κλείστε ένα ραντεβού με το nail salon σας. Με λίγο χρώμα όλα αλλάζουν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.