ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 φρέσκα makeup looks της Chiara Ferragni που θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα


Ελένη Τσούτση

12 Απριλίου 2022

5 φρέσκα makeup looks της Chiara Ferragni που θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα
Δείτε τα μακιγιάζ που θα σας εμπνεύσουν για το επόμενο ανοιξιάτικο look σας

Η αγαπημένη influencer, Chiara Ferragni, δεν σταματά να μας χαρίζει εικόνες στιλ και ομορφιάς μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Mπορεί να ξεκίνησε ως μία ακόμη fashion blogger με το blog "Τhe BlondeSalad" αλλά σήμερα κυριαρχεί στο Instagram με πάνω από 26 εκατομμύρια followers.

Μάλιστα έχει ήδη δημιουργήσει τη δική της fashion σειρά και με μεγάλη επιτυχία, ενώ έχει συνεργαστεί με γνωστό beauty brand λανσάροντας παλέτες σκιών και κραγιόν. Το επιχειρηματικό της δαιμόνιο δεν σταματά εκεί αφού και η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τη βιομηχανία της ομορφιάς δημιουργώντας το δικό της beauty brand, “Chiara Ferragni Brand”.

Η Chiara αγαπάει πολύ το μακιγιάζ και δικαίως την αποκαλoύν beauty icon! Μέσα από τις φωτογραφίες της στο Instagram καταλαβαίνουμε ότι της αρέσει να τονίζει τα μπλε τις μάτια με έντονες σκιές και στα χείλη της επιλέγει συνήθως nude αποχρώσεις αλλά πάντα τα κάνει πιο σαρκώδη χρησιμοποιώντας lip gloss. Οι γυαλάδες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ της και δεν της αποχωρίζεται ποτέ.

Στον λογαριασμό στο Instagram βρήκαμε 5 φρέσκες ιδέες που σίγουρα θα μας κάνουν να αναβαθμίσετε το καθημερινό αλλά και βραδινό makeup look σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.