ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Boho Braids: Το hair trend που λατρεύουν οι celebrities τώρα


Ελένη Τσούτση

11 Απριλίου 2022

Boho Braids: Το hair trend που λατρεύουν οι celebrities τώρα
Οι πλεξούδες είναι το ιδανικό χτένισμα όχι μόνο για την παραλία αλλά και για μια έξοδο αφού δίνει στο look αυτόν τον ανάλαφρο χαρακτήρα που θέλουμε όλες μας

Αν έχετε βαρεθεί λοιπόν να βλέπετε τα μαλλιά σας με το ίδιο χτένισμα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε μια πλεξούδα, όπως άλλωστε κάνουν και οι αγαπημένες μας σταρ τους τελευταίους μήνες. Από την Hailey Bieber που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, μέχρι την Rosie Huntington-Whiteley που ποζάρει με μία χαλαρή πλεξίδα σε ένα από τα πιο πρόσφατα posts της στο Instagram.

Jenny.Gr

Στο club των «boho-braids» μπήκε και η Taylor-Joy, που ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να βγαίνει από ένα ξενοδοχείου του Λονδίνου με μια μακριά πλεξίδα που έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακό το hair look της.

Jenny.Gr

Ο κοινός παρονομαστής των παραπάνω στιλ είναι η χωρίστρα στη μέση που χαρίζει extra πόντους σε ένα outfit. ​Μπορείτε να τις υθιοθετήσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να απογειώσουν κάθε χτένισμά σας.

Τα braids looks είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φαντάζεστε να τα πετύχετε και αποτελούν τη λύση για να δείχνετε περιποιημένες και επιμελώς ατημέλητες 24/7, αυτή την άνοιξη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS