ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Rita Ora και το fluo πράσινο eyeliner της φέρνουν το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

5 Μαΐου 2022

H Rita Ora και το fluo πράσινο eyeliner της φέρνουν το καλοκαίρι
Δείτε πώς θα φορέσετε το χρωματιστό eyeliner φέτος το καλοκαίρι δημιουργώντας δροσερά makeup looks

Τα έντονα χρώματα και οι bold αποχρώσεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε τα καλοκαιρινά σας looks και δεν χρειάζεται καθόλου κόπος. Αν για παράδειγμα επιλέξετε να φορέσετε ένα minimal σύνολο, μία χρωματιστή πινελιά στο μακιγιάζ σας αρκεί για να κάνετε τη διαφορά.

Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν ξεχάστε τις κλασικές αποχρώσεις και τολμήστε. Όπως έκανε και η Rita Ora σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις. Η ίδια πόζαρε με ένα έντονο πράσινο eyeliner και μας προκαλεί να το δοκιμάσουμε.

Η makeup artist, Stoj Bulic, είχε την επιμέλεια του εντυπωσιακού winged eyeliner της τραγουδίστριας και όπως διαπιστώνετε και εσείς φρόντισε να το κάνει το statement σημείο του look. Είναι τέλειο τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να αποκτήσετε ηλιοκαμένη επιδερμίδα για να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο χρώμα. Μπορείτε να δώσετε έμφαση στο βλέμμα με μια τέτοια επιλογή και να κρατήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε ήσυχους τόνους.

Κάντε το όπως η Rita Ora και απογειώστε τα καλοκαιρινά σας makeup looks.

Rimmel Wonder'Swipe Liner 003 Precious Emerald

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS