ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα tips που κάνουν το foundation να μοιάζει με δέρμα


Ελένη Τσούτση

10 Μαΐου 2022

Τα καλύτερα tips που κάνουν το foundation να μοιάζει με δέρμα
H εφαρμογή του foundation μπορεί να γίνει τέλεια αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα

Τo foundation αποτελεί το πρώτο βήμα για ένα άψογο μακιγιάζ. Το πρόβλημα είναι όμως ότι πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό καθώς δεν δείχνει φυσικό. Ο στόχος μας είναι όμως η φυσικότητα.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι η απόχρωση και η υφή. Το χρώμα που θα επιλέξετε δεν πρέπει να διαφέρει από το φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας. Ποια είναι τα βήματα λοιπόν που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε το foundation;

Όπως γνωρίζουμε η πούδρα είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ματ όψη στην επιδερμίδα αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ.

Γνωρίζατε όμως ότι ξεκινώντας από την πούδρα μπορείτε να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας ματ όψη; Οι κορυφαίοι makeup arists προτείνουν translucent πούδρες που θα κάνουν το foundation να απλώνεται τέλεια.

Αν και συνήθως αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα πάνω από πούδρες, αυτό μπορεί να σε σώσει αν έχετε έντονους μαύρους κύκλους. Απλώστε μικρή ποσότητα concealer κάτω από τα μάτια και σέταρέ την ταμποναριστά με διάφανη πούδρα. Στην συνέχεια χρησιμοποιείστε ένα illuminator για να φωτίσετε τα σημεία όπου ακόμα παρατηρείτε σκιές.

Φροντίστε να ελέξγετε το τελικό αποτέλεσμα σε φυσικό φως για να αποφύγετε τυχόν διχρωμίες και τέλος περάστε μια διάφανη πούδρα πάνω από όλο το πρόσωπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.