ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το λαδάκι των μαλλιών σας;


Ελένη Τσούτση

9 Μαΐου 2022

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το λαδάκι των μαλλιών σας;
Επιλέξτε το λαδάκι που θα σώσει τα μαλλιά σας

To καλοκαίρι πλησιάζει και θέλουμε λαμπερά και υγιή μαλλιά, τα οποία θα ταλαιπωρηθούν από τον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι. Όσο κι αν τα έχουμε φροντίσει με τα κατάλληλα προϊόντα, δεν παύει να χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση για να διατηρήσουν την λάμψη και τα επίπεδα ενυδάτωσης που τα κάνουν να είναι υγιή.

Ξεκινήστε με μία επίσκεψη στο κομμωτήριο για να φύγουν οι σπασμένες άκρες και η ψαλίδα και μετά η περιποίηση περνά στα χέρια σας. Εκτός από το σαμπουάν πρέπει να μην αμελείτε το λαδάκι για τα μαλλιά.

Εφαρμόστε το λαδάκι στις άκερες των μαλλιών σας σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, ενώ το διακριτικό του άρωμα θα σας δώσει και μία αίσθηση αρωματοθεραπείας που θα σας συνεπάρει. Να ξέρετε ότι το παρακάνατε με την ποσότητα, τα μαλλιά σας αρχίσουν να φαίνονται λαδωμένα και βαριά κάτι που σίγουρα δεν θέλετε!

Συγκεντρώσαμε 5 από τα καλύτερα της αγοράς για να πάρετε μία ιδέα και να καταλήξετε στο κατάλληλο για τα δικά σας μαλλιά.

Kérastase Elixir Ultime Bain

Jenny.Gr

Λάδι Strengthening & Hydrating Hair Oil-in-Cream

Jenny.Gr

Elvive Extraiordinaire Oil, L' Oreal Paris

Jenny.Gr

Fructis Miraculous Oil Brushing Express, Garnier

Jenny.Gr

Hair Rituel Precious Hair Care Oil Glossiness & Nutrition, Sisley

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.