ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η ροζ απόχρωση χειλιών που αγαπούν οι Γαλλίδες και τα 4 κραγιόν που θα σας τη δώσουν


Ελένη Τσούτση

13 Μαΐου 2022

Η ροζ απόχρωση χειλιών που αγαπούν οι Γαλλίδες και τα 4 κραγιόν που θα σας τη δώσουν
Αν σας αρέσει η γαλλική αισθητική και ειδικότερα το μακιγιάζ των Γαλλίδων πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram την Γαλλίδα make-up artist, Violette

Η Violette λατρεύει την κομψότητα και μας παρουσιάζει πώς μπορούμε να εντάξουμε έντονα χρώματα στο μακιγιάζ μας αλλά το αποτέλεσμα να παραμένει natural και δροσερό.

Πρώτα, θέλησε να πειραματιστεί με την μπλε σκιά και κατάφερε να μας αλλάξει γνώμη αφού δημιούργησε τα πιο chic makeup looks με πρωταγωνιστή, το μπλε. Τώρα έχει έρθει με ένα νέο beauty challenge, να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο το ροζ κραγιόν.

Η ίδια μάλιστα όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Vogue, απέρριπτε εδώ και πολύ καιρό το ροζ. «Η γαλλική αισθητική είναι τόσο διάσημη γιατί είναι η ίδια από πάντα», τονίζει η Violette. «Ακούγεται κλισέ, αλλά στο μακιγιάζ, το κόκκινο κραγιόν κάνει την διαφορά. Δεν προτιμούσα το ροζ γιατί είναι πολύ girly. Έβρισκα το ροζ "επικίνδυνο" και κακόγουστο».

Όμως η ροζ απόχρωση μέσα στα χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα βαθύ φούξια. Πρόκειται για μια βαθιά, ζωηρή φούξια (hot pink) απόχρωση που ισορροπεί ανάμεσα σε μια μπλε και κίτρινη βάση. «Είναι η γαλλική εκδοχή του ροζ κραγιόν», αναφέρει η Violette. «Είναι μυστηριώδες, πικάντικο, και chic!».

H Violette προτείνει την συγκεκριμένη απόχρωση για ένα λαμπερό αποτέλεσμα, αρκεί να έχετε κρατήσει σε ήπιους τόνους το υπόλοιπο μακιγιάζ. Αρκεί λίγο concealer και μερικές στρώσεις mascara για να ολοκληρώσετε υπέροχα ένα μακιγιάζ με πρωταγωνιστή τα χείλη σας.

«Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των Γαλλίδων είναι δείχνουν ότι έχουν υπερβολικό μακιγιάζ»,εξηγεί η Violette. «Πάντα θέλουν να μην αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με το μακιγιάζ αλλά αντίθετα να τα τονίζουν όμορφα. Η Violette λοιπόν προτείνει να επενδύσετε σε μια τολμηρή hot pink απόχρωση που θα σας χαρίσει την γαλλική αυτοπεποίθηση που επιθυμείτε.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Colour

Jenny.Gr

Gucci Beauty Rouge à Lèvres Satin Lipstick

Jenny.Gr

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick

Jenny.Gr

Violette_Fr Petal Bouche Matte Lipstick

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.