ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

7 foundations που καλύπτουν τις ανάγκες των γυναικών 40+


Ελένη Τσούτση

17 Μαΐου 2022

7 foundations που καλύπτουν τις ανάγκες των γυναικών 40+
Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν συνεχώς και αν θέλουμε μια super ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα, οφείλουμε να τις αφουγκραζόμαστε

Μπορεί λοιπόν στα 30 σας χρόνια να έχετε βρει τα ιδανικά καλλυντικά για εσάς αλλά όσο μεγαλώνετε οι νέες ανάγκες επιβάλλουν και νέα προϊόντα. Σήμερα θα κάνουμε focus στα καλύτερα foundations που οι makeup experts προτείνουν για γυναίκες άνω των 40.

Αν δεν σας αρέσει να ψάχνετε συνεχώς και να δοκιμάζετε νέες υφές και νέα brands, τότε σίγουρα ανήκετε στην κατηγορία που ορκίζονται σε ένα συγκεκριμένο brand και σε ένα συγκεκριμένο foundation με αποτέλεσμα συχνά να παραπονιέστε ότι δεν εφαρμόζει πλέον καλά στο δέρμα σας. Τι μπορείτε να κάνετε;

Φυσικά πρώτα από όλα να καταγράψετε τις νέες ανάγκες που έχει η επιδερμίδα σας. Για παράδειγμα, η αντιγηραντική δράση, η ελαφριά κάλυψη αλλά και η ενυδάτωση είναι μερικά από τα ζητούμενα που πρέπει να έχει το foundation σας πλέον.

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα foundations που είναι ιδανικά για γυναίκες άνω των 40 και να ανανεώσετε άμεσα το νεσεσέρ σας!

ANTI-AGING FOUNDATION A CELLULAR EMULSION SPF 15 La prairie

Jenny.Gr

INTENSIVE SKIN SERUM FOUNDATION SPF 40 Bobbi Brown

Jenny.Gr

THE LIFT FOUNDATION Dolce& Gabbana

Jenny.Gr

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Tint

Jenny.Gr

Givenchy Prisme Libre Skin-Caring Glow N° 3

Jenny.Gr

Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear Makeup SPF 20

Jenny.Gr

Guerlain L'Essentiel High Perfection Foundation 24H Wear

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS