ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα nude κραγιόν που ταιριάζουν με όλα τα makeup looks


Ελένη Τσούτση

26 Μαΐου 2022

Τα nude κραγιόν που ταιριάζουν με όλα τα makeup looks
Αν λατρεύετε τις nude αποχρώσεις, τότε ετοιμαστείτε να προσθέσετε ακόμη μια στη συλλογή σας

Οι natural αποχρώσεις στα κραγιόν είναι μια σταθερή επιλογή που πολύ δύσκολα θα αποδειχθεί λανθασμένη και αυτός είναι ο λόγος που δεν λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ. Μετά το φλογερό κόκκινο, το nude κραγιόν είναι το ιδανικό για να σας φτιάξει τη διάθεση.

Μπορεί να φορεθεί το ίδιο εύκολο από το πρωί μέχρι το βράδυ και μάλιστα ταιριάζει στους περισσότερους τόνους επιδερμίδας. Το μόνο που έχετε να προσέξετε αν θέλετε ένα κομψό και ελκυστικό αποτέλεσμα είναι το περίγραμμα των χειλιών.

Για να πετύχετε σαρκώδη χείλη χωρίς όμως υπερβολές, επιλέξτε ένα μολύβι χειλιών κοντά στην απόχρωση του κραγιόν. Μια ακόμη καλή επιλογή για την απόχρωση του μολυβιού είναι η καφέ η οποία συνδυάζεται υπέροχα με τα περισσότερα nude κραγιόν.

Παρακάτω θα βρείτε τις top nude αποχρώσεις κραγιόν που ξεχωρίσαμε και θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι ακόμη πιο συναρπαστικό!

Always on liquid lipstick, Smashbox

Jenny.Gr

Les Chocolats Ultra Matte Liquid Κραγιόν, L' Oreal Paris

Jenny.Gr

Tatouage Couture, YSL

Jenny.Gr

Matte Power Bullet Lipstick, Huda Beauty

Jenny.Gr

Crushed Oil-Infused Gloss, Bobbi Brown

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.