ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι top mascara που αξίζει να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

29 Ιουνίου 2022

Οι top mascara που αξίζει να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι
Δημιουργήστε ένα έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα με τις καλύτερες mascara της αγοράς

Αν κάτι τραβάει την προσοχή σε ένα πρόσωπο αυτό είναι ένα όμορφο βλέμμα και η mascara είναι το καλλυντικό που πάντα μας βοηθάει να το αποκτήσουμε. Άλλωστε η mascara είναι από τα αγαπημένα beauty items των γυναικών και όχι άδικα, καθώς μόνο ένα πέρασμα αρκεί για το τέλειο eye look.

Λατρεύω ένα φυσικό μακιγιάζ με έντονα μάτια, που έχουν τονιστεί μόνο με πολλές στρώσεις mascara. Επειδή, λοιπόν, το καλοκαίρι προτιμάμε πιο ελαφρύ μακιγιάζ ή και καθόλου, συγκεντρώσαμε τις top mascara που θα θέλετε να δοκιμάσετε.

Αντί να απλώσετε τη μάσκαρα σε όλο το μήκος της τρίχας, επιμείνετε με το βουρτσάκι στη βάση της βλεφαρίδας, κάνοντας μικρές κινήσεις και πιέζοντας ελαφρά στο βλέφαρο. Έτσι, θα φτάσετε ακόμη και τις πιο μικρές τρίχες και θα γεμίσετε όλα τα κενά.

Η mascara είναι ένα makeup product που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του, με λίγο ρουζ. Αν όμως θελήσετε να βάψετε τα μάτια σας, τότε πρέπει να τονίσετε περισσότερο τις βλεφαρίδες σας. Και μην ξεχνάτε τις κάτω βλεφαρίδες, κάνουν το βλέμμα ακόμα πιο επιβλητικό!

Φέτος δώστε ένταση στο βλέμμα σας χρησιμοποιώντας μια από τις παρακάτω υπέροχες mascara:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.