ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτή είναι η πιο hot τάση στα μαλλιά που ζητούν περισσότερο οι Λονδρέζες το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

27 Ιουνίου 2022

Αυτή είναι η πιο hot τάση στα μαλλιά που ζητούν περισσότερο οι Λονδρέζες το καλοκαίρι
To balayage είναι μία από τις πλέον αγαπημένες τάσεις των γυναικών

Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς παραμένει η πιο δημοφιλής καλοκαιρινή τάση στα χρώματα των μαλλιών που λατρεύουν οι Λονδρέζες.

Balayage, ombre ή babylights, όπως και να το ονομάσετε, δεν είναι μυστικό ότι η γλώσσα γύρω από τις τάσεις στο χρώμα των μαλλιών μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Πέρασαν οι εποχές που η απόφασή σας για τη βαφή ήταν τόσο απλή, τώρα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές τεχνικές και να βρείτε την ιδανική για εσάς.

Αν και το balayage δεν είναι κάτι καινούργιο, σύμφωνα με το Google Trends, το ενδιαφέρον των γυναικών για την τεχνική αυτή έχει αυξηθεί στα ύψη τον τελευταίο χρόνο και στο Λονδίνο είναι αυτό που ζητάνε περισσότερο οι γυναίκες. Ο λόγος; Επειδή το balayage φαίνεται πραγματικά καλύτερο όσο περνούν οι εβδομάδες και το αποτέλεσμα αποκαλύπτεται σιγά σιγά.

Αν σκέφτεστε λοιπόν να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας, το balayage είναι η τέλεια επιλογή που θα σας ενθουσιάσει.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: τι είναι το balayage;

Το Balayage είναι μια τεχνική χρωμάτων μαλλιών χαμηλής συντήρησης, η οποία είναι ιδανική για όσους θέλουν μια εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές ανταύγειες. Η λέξη balayage προέρχεται από τη γαλλική λέξη "balayer" που σημαίνει "σκούπισμα", που είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο εκτελείται η τεχνική.

Η τεχνική balayage περιλαμβάνει το βάψιμο με το χέρι δημιουργώντας ένα πολύ ρευστό, φυσικό χρώμα που φαίνεται καλύτερο μόνο όσο μεγαλώνει. Οι hair experts το προτείνουν καθώς λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιών. Επειδή η τεχνική είναι τόσο οπτική και ζωγραφισμένη στο χέρι, μπορεί να είναι πραγματικά εξατομικευμένη για κάθε πελάτη.

Πώς να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας αφού έχετε κάνει balayage

Για να διασφαλίσετε στο έπακρο το χρώμα σας, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μια ολοκληρωμένη σειρά για βαμμένα μαλλιά και φυσικά να μην αμελείτε να εφαρμόζετε τη μάσκα μαλλιών σας 2 φορές την εβδομάδα.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα για να φροντίσετε τα μαλλιά σας μετά το balayage:

Kereastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet

Jenny.Gr

L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Shampoo

Jenny.Gr

TRESEMME COLOUR SHINEPLEX Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά

Jenny.Gr

Lorvenn Silver Pure Anti-Yellowing & Shine Masque

Jenny.Gr

L'Oreal Paris Elvive Color-Vive Purple Mask

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.