ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πτώση βλεφάρου: Τα καλύτερα makeup tricks για να την καλύψετε


Ελένη Τσούτση

14 Ιουλίου 2022

Πτώση βλεφάρου: Τα καλύτερα makeup tricks για να την καλύψετε
Αν το καπάκι του ματιού σας να σκεπάζεται από το άνω βλέφαρο, ήρθε η στιγμή να μάθετε ορισμένα χρήσιμα makeup hacks

To μακιγιάζ υπάρχει για να τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να καλύπτει όσα θεωρούμε ότι δεν μας κολακεύουν. Τα πεσμένα βλέφαρα είναι ένα ζήτημα που απασχολούν πολλές γυναίκες γι'αυτό αναζητήσαμε τα καλύτερα tips για να τα ζωντανέψετε!

Mία αποτελεσματική λύση, σύμφωνα με τους experts, είναι να καμουφλάρετε τα μάτια με πτώση βλεφάρου με μακιγιάζ είναι να εφαρμόσετε στρατηγικά τη σκιά των ματιών σας.

Μπορείτε να βάψετε όλο το κινητό βλέφαρο με σκούρα σκιά και να ντεγκραντάρετε το τελείωμά της, να επιλέξετε έντονα χείλη, να τονίσετε τα φρύδια μας και τις βλεφαρίδες σας, όπως βλέπετε με το κινητό βλέφαρο είναι συγκεκριμένες οι κινήσεις σας.

Jenny.Gr

Ακόμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό μολύβι για να σχηματίσετε τη γραμμή των βλεφαρίδων σας. Δημιουργήστε μια παχιά την γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού. Το trick αυτό βοηθά το βλλεμμα να δείχνει πιο ανοιχτό και πιο ζωντανό με αποτέλεσμα να μην φαίνονται τα πεσμένα βλέφαρα.

Jenny.Gr

Τέλος, μπορείτε αντί να απλώνετε μάσκαρα πάνω στις λεπτές σας βλεφαρίδες, να εφαρμόσετε primer, το οποίο ανασηκώνει αλλά και χωρίζει τις βλεφαρίδες, κάνοντας τις να δείχνουν πιο εντυπωσιακές.

Δοκιμάστε τα παραπάνω tricks και δείτε το βλέμμα σας να αλλάζει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.