ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

White Eyeliner Dots: H νέα καλοκαιρινή τάση που κατακλύζει το TikTok


Ελένη Τσούτση

15 Ιουλίου 2022

White Eyeliner Dots: H νέα καλοκαιρινή τάση που κατακλύζει το TikTok
Ένα άκρως εντυπωσιακό trend που μας σύστησε ο οίκος Dior στις αρχές του χρόνου και τώρα μας έρχεται με μια νέα ανανεωμένη εκδοχή

Το λευκό eyeliner πρωταγωνιστούσε και μετέτρεψε ένα απλό μακιγιάζ σε ένα λαμπερό, γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα σε ένα από τα τελευταία του fashion shows.

Η creativer director του εμβληματικού οίκου, Maria Grazia Chiuri, παρουσίασε την couture συλλογή της στο Musée Rodin στο Παρίσι. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Peter Philips και χωρίς αμφιβολία έκανε πάλι τα μαγικά του. To eyeliner έχει την τιμητική του.

Όμως αυτή τη φορά δημιούργησε μία μοντέρνα εκδοχή του reverse eyeliner σε λευκή απόχρωση που ταιριάζει μοναδικά με τα summer looks σας.

Το λευκό eyeliner επιστρέφει και ήρθε για να χαρίσει φως στο καθημερινό μακιγιάζ σας. Αν δεν έχετε πιστεί ακόμη και θέλετε κάτι πιο funky, το TikTok δημιούργησε το eyeliner με τελείες που είναι πολύ εύκολο να το δημιουργήσετε και δίνει ένα πιο cool vibe.

Στο παρακάτω video θα δείτε πώς μπορείτε να το δημιουργήσετε:

@bymichellediaz Reply to @keepingupwithacrackhead lmk if you try it ❤️ #whitedottrend #whitedots #makeuptrick #michellediazwhitedots #whitedottutorial ♬ Écoute Chérie - Vendredi sur Mer

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.