ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Bella Hadid και Phoebe Dynevor έκαναν τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά τους – Εσείς;


Ελένη Τσούτση

12 Ιουλίου 2022

Bella Hadid και Phoebe Dynevor έκαναν τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά τους – Εσείς;
Λίγο πριν τη μεγάλη απόδραση του καλοκαιριού αναζητάτε μια αλλαγή στα μαλλιά σας;  Η Bella Hadid και η Phoebe Dynevor μας δίνουν δυο υπέροχες ιδέες 

H Βella πριν από λίγες μέρες μας έδειξε μέσα από τα stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο καλοκαιρινό της hair look: ένα super stylish bob, απλά υπέροχο!

Στην πρώτη φωτογραφία εμφανίζεται να φοράει ένα λευκό μπουρνούζι και κάνει το μακιγιάζ της. Από τη στάση του σωματός της καθώς το κεφάλι της έγερνε ελαφρώς προς τα πίσω καταλάβαμε ότι είχε αλλάξει τα μαλλιά της. Στην επόμενη φωτογραφία μας αποκαλύπτει και το φρέσκο κούρεμά της αφού ποζάρει με το μισό της πρόσωπο να φαίνεται και φαίνεται το κοντό καρέ που επέλεξε για αυτό το καλοκαίρι. Το νέο μήκος στα μαλλιά της έφτανε έως το ύψος του πηγουνιού, ενώ είχε sexy layers και αφέλειες δινοντάς ένα edgy style.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

H Phoebe Dynevor, η ηθοποιός που ξεχώρισε από τη σειρά Bridgerton αποχαιρέτησε τα χαρακτηριστικά της ginger μαλλιά και έκανε μια ανατρεπτική αλλαγή. Αποφάσισε να γίνει μελαχρινή και να κόψει αφέλειες δημιουργώντας ένα παριζιάνικο look που η αλήθεια είναι της ταιριάζει πολύ!

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Εσάς ποιο από τα δυο looks σας άρεσε περισσότερο;

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα σαμπουάν της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.