ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 μάσκες που θα σώσουν τα μαλλιά σας από την καλοκαιρινή φθορά


Ελένη Τσούτση

12 Ιουλίου 2022

7 μάσκες που θα σώσουν τα μαλλιά σας από την καλοκαιρινή φθορά
Pexels
Δείτε παρακάτω τις πιο δυνατές μάσκες μαλλιών για θρέψη και ενυδάτωση

Τα μαλλιά μας θέλουν συστηματική φροντίδα, και φυσικά οι μάσκες είναι η κατάλληλη επιλογή αφού ενυδατώνουν σε βάθος και τα κάνουν πιο λαμπερά. Σύμφωνα και με τους hair experts, η ιεροτελεστία περιποίησης που ακολουθούμε, είναι το πιο βασικό για να έχουμε μαλλιά όμορφα και "δυνατά".

Το καλοκαίρι λοιπόν που έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας, μπορούμε να εστιάσουμε στην φροντίδα των μαλλιών μας, και φυσικά χωρίς να αμελούμε κανένα step, όπως το να εφαρμόζουμε μια κατάλληλη μάσκα για τις ανάγκες των μαλλιών μας. Επικεντρωνόμαστε λοιπόν, στις θαυματουργές hair masks, οι οποίες θα μεταμορφώσουν την τρίχα των μαλλιών σας προς το καλύτερο. Άλλωστε ο ήλιος, η θάλασσα και το χλώριο ταλαιπωρούν τη τρίχα και είναι επόμενο να χρειάζεται εντατική περιποίηση.

Πώς να εφαρμόσετε τη μάσκα μαλλιών

Το ιδανικό είναι να εφαρμόσετε τη μάσκα μαλλιών μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Ο κομμωτής Mikel Slate από τη Νέα Υόρκη συνιστά επίσης να στεγνώνετε ελαφρά τα μαλλιά με πετσέτα πριν την εφαρμογή. Στη συνέχεια, εφαρμόστε την στις άκρες και αφήστε τη να δράσει για τουλάχιστον 10 έως 15 λεπτά. Τέλος, ξεπλύνετε με κρύο νερό, το οποίο θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη λάμψη.

1. Blond Absolu Cicaflash Θεραπεία Βαθιάς Ενδυνάμωσης

2. L’OREAL PROFESSIONNEL SERIE EXPERT Metal Detox

3. MOROCCANOIL Repair Hair Mask

4. Olaplex Hair Perfector

5. L'Oreal Elvive Dream Long Mask

6. Μάσκα Μαλλιών για Θρέψη 3 σε 1 με Μπανάνα Fructis Hair Food Garnier

7. Intensive treatment Rich Aveda