ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Στο TikTok αναμειγνύουν το foundation με νερό για τέλεια βάση. Λειτουργεί όμως;


Ελένη Τσούτση

21 Ιουλίου 2022

Στο TikTok αναμειγνύουν το foundation με νερό για τέλεια βάση. Λειτουργεί όμως;
Έχετε σκεφτεί ότι μπορείτε να εφαρμόσετε το foundation σας με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι συνηθίζατε;

Οι beauty addicts της πλατφόρμας του TikTok ανακάλυψαν και μας παρουσιάζουν ένα trick για να αποκτήσετε τέλεια βάση στο μακιγιάζ σας.

Αν ψάχνεις την ιδανική βάση μακιγιάζ, λοιπόν, η απάντηση μπορεί να βρίσκεται σε ένα ποτήρι νερό. Ναι, καλά καταλάβατε. Αυτός ο τρόπος έχει γίνει viral αφού το foundation κάνει πιο φωτεινό το τελικό makeup look. H beauty TikToker Rachel Rigler έβαλε λίγο foundation σε ένα μικρό φλιτζάνι νερό.

@rachelrigler Concealer in water? 💦 #makeuphack ♬ original sound - Rachel Rigler

Έπειτα, το τοποθέτησε στο χέρι της και ταμπόναρε το πρόσωπό της με μια χαρτοπετσέτα και έδειξε πώς το foundation απλώθηκε καλύτερα. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη τεχνική δοκίμασε και η Huda Kattan της Huda Beauty και παραδέχτηκε πως υπήρχε περισσότερη λάμψη στο foundation, αφού αναμείχθηκε με νερό. «Πιστεύω πως δουλεύει» λέει. «Απλά νομίζω ότι είναι λίγο περίπλοκο, και λίγο σπάταλο, αλλά θα πω πως αυτή η μέθοδος δουλεύει».

Αν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη μέθοδο είναι σημαντικό να διαλέξετε ένα foundation που έχει ως βάση το νερό, καθώς οι φόρμουλες με βάση τη σιλικόνη ή το λάδι δεν αναμειγνύονται με νερό. Φυσικά, το «but, first skincare» είναι το καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε, αφού μια ενυδατωμένη επιδερμίδα με τo κατάλληλο skincare θα έχει τέλειο μακιγιάζ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.