ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί το αγγούρι είναι το απόλυτο συστατικό ομορφιάς για το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

20 Ιουλίου 2022

Γιατί το αγγούρι είναι το απόλυτο συστατικό ομορφιάς για το καλοκαίρι
Το αγγούρι θα χαρίσει την ανακούφιση που χρειάζεστε στον καύσωνα

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, σκεφτόμαστε τρόπους για να δροσιστούμε. Φυσικά μια βουτιά είναι ο ιδανικός τρόπος, αλλά τι γίνεται αν είμαστε ακόμη στη πόλη και οι διακοπές αργούν; Εμείς θα φροντίσουμε για τη skincare routine σας και τα προϊόντα που αν τα βάλετε στην καθημερινότητα, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σας αναζωογονήσουν!

Το αγγούρι αποτελείται 90% από νερό και είναι ένα συστατικό που ηρεμεί την επιδερμίδα και της χαρίζει φρεσκάδα. Διαθέτει πολλά μεταλλικά στοιχεία και ανόργανα άλατα, ενώ αναπληρώνει την απώλεια υγρασίας. Ακόμη, το αγγούρι χρησιμοποιείται απευθείας στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ,προσφέροντας άνεση στην κουρασμένη από τον ήλιο επιδερμίδα.

Jenny.Gr

Εκτός λοιπόν από τον παραπάνω εύκολο τρόπο ανανέωσης της επιδερμίδας σας, εμείς σας έχουμε μια λίστα με 6 προϊόντα περιποίησης με έγχυση αγγουριού που θα σας κάνουν να νιώθετε δροσιά τις δύσκολες ημέρες του καύσωνα.

Korres Cucumber,Bamboo Body Mist Ενυδατικό Σπρέι Σώματος Με Δροσερό Άρωμα Αγγούρι & Μπαμπού

Jenny.Gr

Το αναζωογονητικό body mist του KORRES με μοναδικό δροσερό άρωμα αγγουριού και διακριτικές νότες bamboo προσφέρει αίσθηση δροσιάς και αφηνει την επιδερμίδα απαλά αρωματισμένη.

The Body Shop Cooling Cucumber Eye Sheet Mask

Jenny.Gr

15 μόλις λεπτά αρκούν για να περιποιηθείτε και να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Χαρίστε της άμεση δροσιά και ενυδάτωση με τη νέα μας υφασμάτινη μάσκα περιποίησης για την περιοχή των ματιών Cooling Cucumber Eye Sheet Mask.

Bioderma Sensibio Cleansing Micellar Water

Jenny.Gr

Το Sensibio H2O είναι ένα ειδικό νερό Micellaire καθαρισμού και ντεμακιγιάζ για το ευαίσθητο δέρμα. Αποτελούμενο από μικκύλια με εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ, το Sensibio H2O καθαρίζει βαθιά το πρόσωπο το πρωί και το βράδυ, αποτρέποντας έτσι τους ρύπους που ενδέχεται να επιδεινώσουν την ευαισθησία να διεισδύσουν στο δέρμα.

Mario Badescu Cucumber Cleansing Lotion

Jenny.Gr

Λοσιόν καθαρισμού προσώπου της Mario Badescu, κατάλληλη για λιπαρή επιδερμίδα. Έχει διαυγή όψη και λεπτόρευστη υφή, βασιζόμενη στη σύστασή της που περιέχει περισσότερο νερό και λιγότερα έλαια, συγκριτικά με τις άλλες μορφές καλλυντικών. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Pixi Clarity Mist

Jenny.Gr

Η ελαφριά φόρμουλα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Θα βρείτε νερό αγγουριού και προβιοτικά μεταξύ άλλων ενυδατικών ιδιοτήτων. Υπόσχεται να αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας σε βάθος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.