ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Summer Hair Trends: Τα καλοκαιρινά κουρέματα που θα σας ανανεώσουν


Ελένη Τσούτση

20 Ιουλίου 2022

Summer Hair Trends: Τα καλοκαιρινά κουρέματα που θα σας ανανεώσουν
Ένα νέο κούρεμα πάντα μας αλλάζει τη διάθεση και φυσικά μας ανανεώνει

Ήρθε η ώρα να να ανανεώσουμε το στιλ μας λίγο πριν τις διακοπές, είτε κάνοντας αλλαγές στο ντύσιμό μας, είτε στο μακιγιάζ και στα μαλλιά μας. Όλα τα summer trends είναι εδώ και φυσικά μπορούμε να επιλέξουμε τι μας ταιριάζει και να το βάλουμε στην καθημερινότητά μας.

Μια αλλαγή είναι να πειραματιστούμε με το κούρεμα και να επιλέξουμε το κατάλληλο που θα μας δώσει έναν άλλο αέρα, τον αέρα της ανανέωσης.

Οι φετινές τάσεις είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Βοb, curtain bangs αλλά και το μακρύ καρέ είναι μερικές από τις τάσεις που πρωταγωνιστούν. Σπάμε λοιπόν τους κανόνες ενός κλασσικού look και αναζητάμε τα ιδανικά hair inspo που θα μας εμπνεύσουν.

Συγκεντρώσαμε τα top haircuts που θα επικρατήσουν αυτό το καλοκαίρι και δε θα σταματήσουμε να τα βλέπουμε γύρω μας.

Shaped Bob

Jenny.Gr

Αυτό δεν είναι το τυπικό bob κούρεμα αλλά είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Ό,τι και αν προτιμάτε ανάλογα με την προσωπικότητά σας, το καρέ αυτό είναι από τα πιο hot κουρέματα που μπορείτε να υιοθετήσετε.

Curtain bangs

Jenny.Gr

Εμπνευσμένες από την Brigitte Bardot, αυτές οι chic και άκρως θηλυκές πλαϊνές αφέλειες συνεχίζουν να είναι στα πιο hot κουρέματα και φέτος.

Κούρεμα μέχρι τους ώμους

Jenny.Gr

Το καρέ αυτό το καλοκαίρι γίνεται πιο μακρύ και φτάνει μέχρι τους ώμους, δινοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε μια πιο safe αλλαγή.

Octopus

Jenny.Gr

Πολλές celebrities το δοκίμασαν αλλά η Billie Eilish το έκανε καλύτερα. Είναι φρέσκο και πρακτικό και δείχνει τέλειο σε ίσια αλλά και σγουρά μαλλιά.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.