ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το νυφικό manicure της Jennifer Lopez είναι η εναλλακτική πρόταση που είχαμε ανάγκη


Ελένη Τσούτση

19 Ιουλίου 2022

Το νυφικό manicure της Jennifer Lopez είναι η εναλλακτική πρόταση που είχαμε ανάγκη
Καμία εμφάνιση δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη χωρίς περιποιημένα άκρα και αυτό το γνωρίζει καλά η JLo

Η Jennifer Lopez παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ben Affelck 6 μήνες μετά τους αρραβώνες τους (και 20 χρόνια μετά την πρώτη τους σχέση) και όπως ήταν αναμενόμενο δεν μας απογοήτευσε με το κομψό beauty look που επέλεξε. Οι beauty experts και καλοί της φίλοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη μέρα προκειμένου να δημιουργήσουν το ωραιότερο beauty look για εκείνη.

Η Jennifer Lopez λοιπόν θα σας χαρίζει το inspo που χρειάζεστε, αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε. Η ίδια με τη βοήθεια του αγαπημένου της nail artist, Tom Bachik, δίνει την τέλεια ιδέα για το νυφικό manicure επιλέγοντας μια εναλλακτική απόχρωση που έκανε τη διαφορά. Επέλεξε ένα γκρι χρώμα το οποίο ερχόταν σε αντίθεση με το λευκό νυφικό της και ταίριαζε τέλεια με την επιδερμίδα της.

O hairstylisth Chris Appleton μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα glam half-up με μπούκλες που έδειξε με το ρομαντικό πέπλο που φόρεσε στη συνέχεια. Το μακιγιάζ της ήταν nude και είχε το χαρακτηριστικό έντονο bronzer που αναδείκνυε τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Κινήθηκε στους αγαπημένους της γήινους τόνους και ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε από την αγαπημένη μας JLo!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.