ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#60SecondsOfBeauty: Πώς να στολίσετε τα μαλλιά σας με λουλούδια την ημέρα του γάμου σας


Ελένη Τσούτση

19 Ιουλίου 2022

#60SecondsOfBeauty: Πώς να στολίσετε τα μαλλιά σας με λουλούδια την ημέρα του γάμου σας
Photo credits: Δώρα Δημητρίου
Ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ στα μαλλιά μπορεί να κάνει τη διαφορά και να απογειώσει το wedding look σας

Ήρθε η εποχή που τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να παντρευτούν. Αν λοιπόν ετοιμάζεστε για το γάμο σας το φετινό καλοκαίρι, ετοιμαστείτε να λάμψετε με μία υπέροχη πρόταση που έχουμε για το χτένισμά σας. Εκτός από την αναζήτηση του ιδανικού νυφικού, εμείς θα σταθούμε στα μαλλιά και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό και ρομαντικό χτένισμα που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας.

Τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε για να στολίσουν τα μαλλιά σας θα πρέπει να ταιριάζουν με το χτένισμα σας αλλά και το ύφος του νυφικού. Καλό είναι να συνδυάζονται αρμονικά ώστε να έχετε ένα τελικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εμείς φροντίσαμε για εσάς και σας δείχνουμε βήμα - βήμα πώς θα στολίσατε τα μαλλιά σας με φρέσκα λουλούδια και θα δημιουργήσετε ένα ρομαντικό updo εύκολα και γρήγορα.

Εμπνευστείτε από το παρακάτω video και στολίστε τα μαλλιά σας με λουλούδια δημιουργώντας ένα girly και ρομαντικό hair look για την ημέρα του γάμου σας.

Editor’s Tip: Αν δεν θέλετε φρέσκα λουλούδια, επιλέξτε hair clip με λουλούδια ή μία ιδιαίτερη στέκα.

Ευχαριστούμε πολύ την hair expert Δήμητρα Δανίκα, για τη μοναδική δημιουργία της και για την υπέροχη φιλοξενία στον χώρο της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.