ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερό δέρμα χωρίς ατέλειες


Ελένη Τσούτση

19 Ιουλίου 2022

Αυτό είναι το προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερό δέρμα χωρίς ατέλειες
Οι ΒΒ και οι CC κρέμες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει η πρώτη επιλογή στην περιποίηση προσώπου και υπάρχει λογική εξήγηση πίσω από αυτή την αλλαγή

Η beauty ρουτίνα μας ανανεώθηκε καθώς τα brands εισάκουσαν τις προσευχές μας για ελαφριά κάλυψη και μας σύστησαν τις ΒΒ και οι CC κρέμες. Οι νέες ανακαλύψεις καλύπτουν ελαφρά τις ατέλειες, και έτσι μπορούμε να αποφύγουμε τη συστηματική χρήση foundation.

Σε αυτό το σημείο θα ανοίξουμε μία μικρή παρένθεση για να διευκρινίσουμε τη χρήση κάθε κρέμας: Η κρέμα BB (Blemish Balm δηλαδή κρέμα κατά των ατελειών) είναι μια κρέμα που ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καλύπτει τυχόν κοκκινίλες.

Η κρέμα CC (Color Correction, δηλαδή διόρθωση χρώματος) είναι μια διορθωτική φροντίδα με χρώμα που έχει αναπτυχθεί για να διορθώσει τις χρωματικές ατέλειες του δέρματος: κοκκινίλες, πανάδες από τον ήλιο και δυσχρωμίες.

Jenny.Gr

Σε αντίθεση με την ΒΒ κρέμα που καλύπτει τις ατέλειες, η κρέμα CC, χάρη στα ενεργά διορθωτικά συστατικά της που στοχεύουν στις ατέλειες και κάνουν την επιδερμίδα πιο φωτεινή, μπορεί ιδανικά να λειτουργήσει ακόμη και ως βάση για το μακιγιάζ.

Προτείνεται μάλιστα αν είστε άνω των 30 ετών που το δέρμα σας έχει την τάση να είναι πιο ευαίσθητο. Είναι ιδανική επιλογή για καθημερινό μακιγιάζ καθώς δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα σας και σας προσφέρει το ιδανικό φυσικό αποτέλεσμα.

Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες BB και CC κρέμες που θα αλλάξουν την όψη της επιδερμίδας σας:

Luminessence BB Cream, Armani

Jenny.Gr

Κρέμα BB Age Defense, Clinique

Jenny.Gr

BB CREAM Aquasource, Biotherm

Jenny.Gr

Revitalizing Supreme CC Cream, Estée Lauder

Jenny.Gr

Nude Magique CC Cream Colour Corrector Beautifier, L' Oreal Paris

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.