ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ποιο σχήμα φρυδιών σας ταιριάζει;


Ελένη Τσούτση

6 Αυγούστου 2022

Ποιο σχήμα φρυδιών σας ταιριάζει;
Η αρμονία του προσώπου στο μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό και μάλιστα καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από το σχήμα και το πάχος των φρυδιών

Έτσι καλό είναι να μην αμελείτε την περιποίησή τους. Για να είναι καλοσχηματισμένα, φροντίστε τα συχνά και ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα tips που θα κάνουν το πρόσωπό σας να δείχνει ακόμη πιο όμορφο.

Το σχήμα των φρυδιών πρέπει να συμβαδίζει με το σχήμα του προσώπου για να έχουμε ένα ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, η καμπύλη του τόξου είναι προτιμότερο να είναι γωνιακή ενώ τα τετράγωνα πρόσωπα χρειάζονται ένα λιγότερο έντονο τόξο.

Μπορείτε να σχεδιάσετε μία γραμμή κάτω από το τόξο των φρυδιών, χρησιμοποιώντας ένα λευκό μολύβι και έπειτα αφαιρέστε τις τρίχες που εξέχουν από την γραμμή που έχετε σχεδιάσει με ένα τσιμπιδάκι, μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για να γεμίσετε τα φρύδια σας, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών και θα σας δώσει ένα καλοσχηματισμένο φρύδι – δώστε έμφαση στο να βρείτε τη σωστή απόχρωση. Ένα trick που θα κάνει ακόμη πιο όμορφα τα φρύδια σας, είναι να βάλετε μια μικρή ποσότητα highlighter, χαρίζοντας λάμψη στο συγκεκριμένο σημείο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα foundations: