ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 10 καλύτερα eyeliner για σαγηνευτικό βλέμμα που καθηλώνει


Ελένη Τσούτση

18 Αυγούστου 2022

Τα 10 καλύτερα eyeliner για σαγηνευτικό βλέμμα που καθηλώνει
Τίποτα πιο sexy από ένα τέλειο cat-eye, δεν συμφωνείτε; Με αυτά τα eyeliner θα το πετύχετε καλύτερα από ποτέ

H τέλεια γραμμή eyeliner είναι το ζητούμενο σε κάθε μακιγιάζ. Πολλές φορές βέβαια, φαντάζει να είναι εξίσωση δευτέρου βαθμού για δυνατούς λύτες. Όπως όμως και στα μαθηματικά, έτσι και στο eyeliner, η εξάσκηση είναι η λύση για να γίνουν όλα ευκολότερα. Είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας να καταφέρουμε να πετύχουμε την τέλεια γραμμή eyeliner, αυτή φυσικά που ταιριάζει στο σχήμα των ματιών μας.

Mπορεί μία από τις πιο hot τάσεις και του φετινού καλοκαιριού να είναι τα χρωματιστά eyeliners, το μαύρο όμως θα είναι πάντα ο νικητής όλων. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και κάνει το βλέμμα γοητευτικό και σαγηνευτικό.

Ένα υγρό στυλό eyeliner μπορεί να γλιστράει πολύ ομαλά και να δημιουργήσει την τέλεια γραμμή. Ειδικά αν δεν έχετε προπονηθεί αρκετά με το eyeliner, οι περισσότεροι makeup artists προτείνουν να ξεκινήσετε επενδύοντας σε ένα eyeliner σε μορφή στυλό.

Editor’s tip:

Προσωπικά όταν βιάζομαι και θέλω να δημιουργήσω την τέλεια γραμμή eyeliner χρησιμοποιώ σελοτέιπ. Αυτό το trick με βοηθάει να μη κάνω λάθος. Plus, μπορείτε ελαφρώς να αλλάξετε το σχήμα των ματιών σας, ενώ θα δώσετε και στιλ στο μακιγιάζ σας, από gothic, dramatic, retro μέχρι girly και chic.

Εμείς βρήκαμε για εσάς τα καλύτερα eyeliner που κυκλοφορούν στην αγορά και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο:

L'Oreal Paris Flash Winged Eyeliner Black

Jenny.Gr

KVD Beauty Tattoo Liner Trooper Black

Jenny.Gr

Stila Stay All Day Liquid Eye Liner Micro Tip

Jenny.Gr

DIOR Diorshow On Stage Liner

Jenny.Gr

Perma Precision Liquid Eyeliner

Jenny.Gr


VIEVE Power Ink Liner - Midnight Black

Jenny.Gr

Too Faced Better Than Sex Easy Glide Waterproof Liquid Eyeliner

Jenny.Gr

Tattoo Liner, KVD Vegan Beauty

Jenny.Gr

High Precision Eyeliner, Sephora Collection

Jenny.Gr

Artliner, Lancome

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.