ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Winged Lip: Έτσι θα κάνετε τα χείλη σας τον απόλυτο πρωταγωνιστή του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

24 Αυγούστου 2022

Winged Lip: Έτσι θα κάνετε τα χείλη σας τον απόλυτο πρωταγωνιστή του φθινοπώρου
Τα TikTok trends και στην ομορφιά δεν σταματάνε και εμείς έχουμε ένα ακόμη που θα λατρέψετε

Ο λόγος για το winged liner. Πρόκειται για μια τάση που θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο δραματικά και dark. Θα χρειαστείτε την αγαπημένη σας απόχρωση κραγιόν, ένα μολύβι χειλιών σε πιο σκούρα απόχρωση για να δημιουργήσετε αυτό το αποτέλεσμα που λατρεύουν ήδη πολλές influencers.

H συγκεκριμένη τάση θέλει τα χείλη τους απόλυτους πρωταγωνιστές του μακιγιάζ και αυτός ο καιρός μας κάνει να θέλουμε να τη δοκιμάσουμε. Άλλωστε οι σκούρες αποχρώσεις δεν θα αργήσουν να μπουν και πάλι στην καθημερινότητά μας.

Ακόμη, αυτή η τεχνική κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα και juicy. Με λίγα λόγια αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό την επόμενη φορά στο μακιγιάζ σας, τα παρακάτω video έχουν το απαραίτητο inspo για εσάs!

@alissakrn

Dankt mir später

♬ original sound - Makenzie Rencher
@hayleybuix Clown lips hihi:) #liptutorial #halloween #halloweenlook #clownmakeup #clowncheck (ib @molchanovamua ♬ Supermassive Black Hole - Muse
@ava_solorio

lip routine for those who where asking <3

♬ ...baby one more time - The Marías

Δείτε στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα κόκκινα κραγιόν:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.