ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Συμβουλές για να πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα με το foundation


Ελένη Τσούτση

25 Αυγούστου 2022

Συμβουλές για να πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα με το foundation
Εφαρμόστε το foundation σας σωστά ώστε να έχετε ένα άψογο μακιγιάζ

Τo foundation αποτελεί το πρώτο βήμα για ένα όμορφο μακιγιάζ. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό καθώς δεν δείχνει φυσικό αλλά σαν μάσκα. Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι η απόχρωση και η υφή. Το χρώμα που θα επιλέξετε δεν πρέπει να διαφέρει από το φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας. Ακόμη ένα foundation που έχει καλή κάλυψη κι απλώνεται εύκολα βοηθάει και μια μη επαγγελματία να το εφαρμόσει σωστά.

Jenny.Gr

Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν:

  • Όπως γνωρίζουμε η πούδρα είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ματ όψη στην επιδερμίδα αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ. Γνωρίζατε όμως ότι ξεκινώντας από την πούδρα μπορείτε να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας ματ όψη; Οι κορυφαίοι makeup arists προτείνουν translucent πούδρες που θα κάνουν το foundation να απλώνεται τέλεια.
  • Αν και συνήθως αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα πάνω από πούδρες, αυτό μπορεί να σε σώσει αν έχετε έντονους μαύρους κύκλους. Απλώστε μικρή ποσότητα concealer κάτω από τα μάτια και σέταρέ την ταμποναριστά με διάφανη πούδρα. Στην συνέχεια χρησιμοποιείστε ένα illuminator για να φωτίσετε τα σημεία όπου ακόμα παρατηρείτε σκιές.
  • Αν η επιδερμίδα σας παρουσιάζει μόνο λίγα σημεία που θέλουν κάλυψη, επιλέξτε να καλύψετε μόνο αυτά. Φροντίστε να ελέξγετε το τελικό αποτέλεσμα σε φυσικό φως για να αποφύγετε τυχόν διχρωμίες και τέλος περάστε μια διάφανη πούδρα πάνω από όλο το πρόσωπο.

Δείτε τα καλύτερα foundations της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.