ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 5 κόκκινα κραγιόν που θα φοράμε αυτό το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

29 Αυγούστου 2022

Τα 5 κόκκινα κραγιόν που θα φοράμε αυτό το φθινόπωρο
To κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο beauty item για κάθε γυναίκα όλο τον χρόνο

Τα κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών αφού με μια κίνηση ολοκληρώνει το μακιγιάζ και συμπληρώνει μοναδικά κάθε εμφάνιση. Αυτό το φθινόπωρο, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις και αναδείξτε το κάθε look σας, γιατί είναι κοινό μυστικό πλέον ότι μια έντονη απόχρωση κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη σας τη διάθεση. Αλλα ας μην κρυβόμαστε όλες λατρεύουμε τα κόκκινα κραγιόν.

Από ματ μέχρι glossy τελείωμα, επιλέξτε το κόκκινο κραγιόν που θα υπογράψει τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις τόσο στο γραφείο όσο και στις εξόδους σας.

Μην ξεχνάτε ότι είναι από τις πιο χαρακτηριστικές φθινοπωρινές αποχρώσεις που αναδεικνύει υπέροχα τα μπλε ή πράσινα μάτια. Αν διστάζετε να φοράτε κόκκινο χρώμα στα χείλη σας, το tip είναι να κρατήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας απλό.

Guerlain Rouge G Luxurious Velvet Metal 16-Hour Wear Velvet Metal Lipstick 214 Exotic Red

Jenny.Gr

Εμπνευσμένος από τις αντανακλάσεις των φτερών της πεταλούδας, ο οίκος Guerlain ανακάλυψε εκ νέου το βελούδινο αποτέλεσμα των κραγιόν Luxurious Velvet με ένα νέο τολμηρό μεταλλικό ματ φινίρισμα. Συνδυάζει εξαιρετική απαλότητα, βάθος και μεγάλη διάρκεια.

Sensai Contouring Lipstick (Refill) CL05 Soft Red

Jenny.Gr

Κραγιόν με απαλή ματ βελούδινη υφή που ενισχύει το σχήμα, το περίγραμμα και την υφή των χειλιών.

Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte Refill 3,4 gr 888 French Idol

Jenny.Gr

Η εμβληματική σύνθεση είναι τώρα εμπλουτισμένη με καθαρές χρωστικές για έντονο, ζωηρό χρώμα, αλλά και με εκχυλίσματα τριαντάφυλλου για πολυτελή άνεση μακράς διάρκειας. Πλούσιο χρώμα & πολυτελής περιποίηση, χωρίς συμβιβασμούς.

Kiko Milano Festival Glow Make Me Queen Lipstick 02 Free Rose

Jenny.Gr

Κραγιόν με λαμπερό φινίρισμα. Ιδανικό για: ενυδάτωση και ενίσχυση των χειλιών με έντονες, λαμπερές αποχρώσεις. Είναι ιδιαίτερο γιατί έχει κρεμώδη, ενυδατική και υπερχρωματισμένη υφή που χαϊδεύει τα χείλη και προσκολλάται τέλεια.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Velvet Radical 309 Fatal Carmin

Jenny.Gr

Βελούδινο ημι-ματ αποτέλεσμα, πλούσιο χρώμα, άνεση και ακρίβεια στην εφαρμογή. Ζωηρό, βελούδινο χρώμα που καλύπτει πλήρως τα χείλη χωρίς να σπάει και προσφέρει σταθερό, ημι-ματ αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.