ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα νύχια της Hailey Bieber είναι το απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα


Ελένη Τσούτση

25 Αυγούστου 2022

Τα νύχια της Hailey Bieber είναι το απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα
H Hailey Bieber έχει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο TikTok και μας δίνει έμπνευση πολύ συχνά

Η τελευταία πρόταση για το τέλειο nai art έρχεται λοιπόν από το απόλυτο it girl, την Hailey Bieber. Το διάσημο μοντέλο δημιούργησε χωρίς καμία αμφιβολία το επίσημο μανικιούρ της νέας σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το #HaileyBieberNails έχει σχεδόν 42,9 εκατομμύρια προβολές και αυτό δείχνει πόσο λατρεύουν οι γυναίκες να εμπνέονται από εκείνη.

Τα νύχια της Bieber δημιουργήθηκαν από τη nail expert, Zola Ganzorigtn και έχουν γίνει διάσημα ως «donut glazed manicure», καθώς η γυαλάδα τους θυμίζει το γλάσο πάνω σε λαχταριστά γλυκά. «Έδωσα ένα σουρεαλιστικό, wet-metallic φινίρισμα στα γυμνά νύχια της» αναφέρει η Zola Ganzorigtn.

Η ίδια λοιπόν δεν έμεινε στην επιδερμίδα αφού δημιούργησε το ίδιο εφέ και στα νύχια της. Το αποτέλεσμα; Άκρως εντυπωσιακό και ιδανικό και αν φέτος το καλοκαίρι ετοιμάζεστε να γίνετε νύφη. Το τελικό φινίρισμα είναι λαμπερό με μια διακριτική shimmer απόχρωση. Τη διαφορά κάνει το ιριδίζον, μεταλλικό top coat που κάνει τα άκρα να δείχνουν κομψά αλλά και εντυπωσιακά.

Παρακάτω θα δείτε βήμα βήμα πώς δημιουργείται αυτό το ομολογουμένως εθιστικό εφέ στα νύχια:

@haileybieber @rhode ♬ Hannah Montana - flowerovlove

Ευχαριστούμε Hailey, για άλλη μια φορά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.