ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά είναι τα καλύτερα foundations για πιο ώριμες επιδερμίδες


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτά είναι τα καλύτερα foundations για πιο ώριμες επιδερμίδες
Το foundation μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σας να λάμπει στην κυριολεξία

Αν έχετε ώριμη επιδερμίδα και αναζητάτε το τέλειο foundation, είστε στο κατάλληλο άρθρο. Η σωστή βάση είναι πολύ σημαντική για ένα φυσικό και φρέσκο μακιγιάζ. Το foundation μπορεί να εισχωρήσει στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και να κάνει το δέρμα να δείχνει πιο κουρασμένο και θαμπό. Έτσι, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα προϊόν που είναι ιδανικό για την ηλικία και τις ανάγκες σας.

Jenny.Gr

Μάλιστα, στην αγορά υπάρχουν πολλές φόρμουλες που απευθύνονται σε γυναίκες άνω των 50 και ο στόχος είναι η κάθε γυναίκα σε κάθε ηλικία να βρίσκει τη φόρμουλα που ταιριάζει στις εκάστοτε ανάγκες. Τα foundation που απευθύνονται σε μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες έχουν σχεδιαστεί ώστε να ενυδατώνουν την επιδερμίδα ενώ καλύπτουν τυχόν ατέλειες χαρίζοντας στο πρόσωπο μια αίσθηση ανόρθωσης.

Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και ένα foundation (χωρίς φυσικά να αμελείτε και το συστηματικό skincare) μπορεί να κάνει θαύματα!

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε τα foundations που είναι ιδανικά για ώριμες επιδερμίδες:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.