ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Lip Gloss: Τα best-sellers για super ζουμερά χείλη


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2022

Lip Gloss: Τα best-sellers για super ζουμερά χείλη
Ώρα για juicy χείλη με τα ωραιότερα lip gloss της αγοράς

H νέα σεζόν είναι εδώ και θέλουμε να ανανεωθούμε. Αυτό ακριβώς ισχύει και για το μακιγιάζ μας με τις fall αποχρώσεις και τις δροσερές υφές για μια ακόμη φορά να έχουν τον πρώτο λόγο.

Τα ζουμερά χείλη είναι ο διακαής πόθος όλων των γυναικών όλο τον χρόνο. Φυσικά δεν είναι όλες διατεθειμένες να υποστούν το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού για να αποκτήσουν το αποτέλεσμα που τόσο ονειρεύονται. Τα lip-plumping καλλυντικά λοιπόν αποτελούν την ανώδυνη εναλλακτική λύση ώστε να έχετε υπέροχα και ζουμερά χείλη.

Jenny.Gr

Τα lip gloss έρχονται πιο ανανεωμένα από ποτέ για να σας υπενθυμίσουν ότι αρκεί να προσθέσετε ένα στο νεσεσέρ σας ώστε να δώσετε στα χείλη σας τον σωστό «όγκο» που επιθυμείτε και να απογειώσετε το natural makeup look.

Άλλωστε τι πιο ωραίο από το να δώσετε μια extra λάμψη στο μακιγιάζ με απλά βήματα. Αυτό που θα χρειαστείτε για να τονίσετε τα χείλη σας εκτός από το αγαπημένο σας lip gloss, είναι ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση. Ένα σωστό περίγραμμα κάνει πάντα την διαφορά καθώς θα αναδείξει το όμορφο σχήμα των χειλιών σας.

Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss

Jenny.Gr

Maybelline New York Lifter Gloss

Jenny.Gr

Sensai Total Lip Gloss Transparent Sparkle

Jenny.Gr

Korres Morello Voluminous Lipgloss 04 Honey Nude

Jenny.Gr

Dior Lip Addict Plumping Glosses

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.