ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να διορθώσετε και να σχηματίσετε σωστά τα φρύδια σας


Ελένη Τσούτση

21 Σεπτεμβρίου 2022

Πώς να διορθώσετε και να σχηματίσετε σωστά τα φρύδια σας
Μία από τις αγαπημένες μας τάσεις στην ομορφιά και στο μακιγιάζ είναι τα καλοσχηματισμένα και πυκνά φρύδια

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια εκτός από ευτυχισμένες μπορούν και να μας κολακεύσουν στη στιγμή τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Στοιχηματίζουμε ότι οι περισσότερες από εσάς έχετε να μας διηγηθείτε μια ενδεχομένως δυσάρεστη εμπειρία με τα φρύδια σας.

Αναμεσά σας και εγώ! Έτσι σήμερα θα δούμε πώς μπορείτε με απλά βήματα να φροντίσετε το σχήμα των φρυδιών σας και να αποκτήσετε φρύδια on fleek!

Jenny.Gr

Πρώτα από όλα, αν έχετε ήδη τραβήξει περισσότερες τριχούλες από όσες θα έπρεπε και χαλάει το φυσικό τους σχήμα τότε δεν έχετε παρά να τα αφήσετε έτσι για περίπου 5 εβδομάδες ώστε να αναπτυχθούν νέες τριχούλες στην περιοχή. Ακόμη, τα έλαια θα ενδυναμώσουν σε βάθος τα φρύδια σας ενώ θα βοηθήσουν σημαντικά στη δημιουργία νέων τριχών.

Στην αγορά, μπορείτε να βρείτε μερικά brow gels, που περιέχουν microfibers, δηλαδή μικροΐνες, που μιμούνται τις τριχούλες των φρυδιών χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε πότε θα ξαναεμφανιστούν νέες.

Ποια είναι όμως η κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης για τα φρύδια σας;

  • Eφαρμόστε το highlighter ακριβώς πάνω στο κόκκαλο των φρυδιών σας και έπειτα κάντε blend με ένα flat πινέλο για τα φρύδια δημιουργώντας έτσι μια κατεύθυνση για το που θέλετε να ξεκινάνε και που τελειώνουν.
  • Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό προϊόν για τα φρύδια, ό,τι εσείς προτιμάτε, και γεμίστε προσεκτικά τα σημεία όπου υπάρχουν κενά.
  • Τέλος, εφαρμόστε ένα ένα brow gel, για να σταθεροποιήσετε το τελικό αποτέλεσμα!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα μολύβια φρυδιών της αγοράς:


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.