ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Versace S/S 2023: Ποτέ άλλοτε το eyeliner δεν ήταν τόσο δραματικό


Ελένη Τσούτση

26 Σεπτεμβρίου 2022

Versace S/S 2023: Ποτέ άλλοτε το eyeliner δεν ήταν τόσο δραματικό
Το βλέμμα ήταν ο κυρίαρχος στο show του Versace

H εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο ολοκληρώθηκε και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε στα υπέροχα beauty looks. Τα διασημότερα super models περπάτησαν στο catwalk και οι τάσεις που είδαμε αξίζουν να τις κρατήσουμε αφού θα μας απασχολήσουν πολύ τους επόμενους μήνες. Αν όμως θα ξεχωρίζαμε μία, αυτή θα ήταν με βεβαιότητα το dramatic eye look που επιμελήθηκε η Pat McGrath και η ομάδα της για τον οίκο Versace.

Jenny.Gr

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν με ένα συγκλονιστικό cat eye σε έντονη μοβ απόχρωση με shimmer που ταίριαζε με τις δημιουργίες. Η makeup artist μάλιστα ανέβασε στο Instagram, ένα video από τα παρασκήνια σχολιάζοντας: «Celestial eyes meets bold wings. Το προτείνει με για την επόμενη άνοιξη αλλά γιατί να περιμένετε τόσο;».

Jenny.Gr

Ανεξάρτητα λοιπόν από την προσωπική σας αισθητική, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που θα τον ενθουσίασει. Είτε είναι μία έντονη γραμμή eyeliner, είτε η natural επιδερμίδα, είτε ακόμη τα nude κομψά χείλη.

Jenny.Gr

Επόμενη στάση, το Παρίσι και εμείς ανυπομονούμε να καταγράψουμε όλα τα νέα beauty trends από τη πόλη του Φωτός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.