ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

8 super manicure που πρωταγωνιστούν στο Instagram τώρα


Ελένη Τσούτση

26 Σεπτεμβρίου 2022

8 super manicure που πρωταγωνιστούν στο Instagram τώρα
Θέλετε να ανανεώσετε το manicure σας; Σας έχουμε τις καλύτερες προτάσεις

Πείτε "ναι" στα ιδιαίτερα χρώματα που θα αναδείξουν τα καθημερινά σας looks. Βρισκόμαστε στο τέλος του Σεπτεμβρίου και μπαίνοντας στη νέα σεζόν, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσετε τα πιο φωτεινά manicure και στη θέση τους να βάλετε τις πιο σκούρες αποχρώσεις. Το Instagram αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης για τα manicure της σεζόν και πλέον βλέπουμε διαρκώς στο feed μας ποια είναι τα it χρώματα για τα νύχια φέτος.

Κυρίαρχα χρώματα είναι το καφέ, τα pastels αλλά και οι κλασικές αποχρώσεις, όπως το κόκκινο. Φυσικά τα colored french manicure συνεχίζουν σταθερά να είναι μια από τις hot τάσεις που έχουν λατρέψει πολλές γυναίκες. Μη μένετε λοιπόν στα safe και επιλέξτε μία ιδιαίτερη απόχρωση που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Από τη λίστα για αυτό το φθινόπωρο δεν λείπουν φυσικά και τα ιδιαίτερα σχέδια που μπορούν να δημιουργήσουν statement εμφανίσεις. Από μινιμαλιστικές μέχρι τις πιο upgraded επιλογές για νύχια, θα βρείτε 8 από τις αγαπημένες μας προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.