ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Sticky Method: H τεχνική για να καλύψετε σπυράκια και ατέλειες


Ελένη Τσούτση

26 Σεπτεμβρίου 2022

Sticky Method: H τεχνική για να καλύψετε σπυράκια και ατέλειες
Η βάση είναι το πιο σημαντικό βήμα για ένα όμορφο και λαμπερό μακιγιάζ. Το TikTok έχει και πάλι την τέλεια πρόταση για να εφαρμόσετε το foundation σας

Άλλη μια μέρα, αλλό ένα viral trend από τον κόσμο του TikTok. Μια πρόσφατη τάση που ξεχωρίσαμε είναι μια μια τεχνική που διασφαλίζει ότι θα καλύψει την ακμή και τα μαύρα στίγματα με έναν πραγματικά εντυπωσιακό τρόπο.

Η @MikaylaNogueira ανάβασε στο λογαριασμό της ένα video με τίτλο «Πώς να καλύψετε τέλεια την ακμή με την Sticky Method». Η ίδια εμφανίζεται για πρώτη φορά με εντελώς γυμνό δέρμα και λέει ότι θα κάνει τις ατέλειες της να εξαφανιστούν ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα στο μακιγιάζ.

Πρώτα προετοιμάζει το δέρμα της με έναν ορό που αφήνει ένα κολλώδες φινίρισμα στο δέρμα. Μόλις εφαρμοστεί ο ορός, τον αφήνει να στεγνώσει πριν προχωρήσει στο επόμενο βήμα: το primer προσώπου. Το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εξίσου «σφιχτό» primer πάνω από τον ορό. σύμφωνα με τον Nogueira, αυτό βοηθά να «κολλήσει» το foundation σαν κόλλα στην επιδερμίδα.

@mikaylanogueira HOW TO PERFECTLY COVER ACNE USING THE STICKY METHOD 😳👌🏻 #makeup #beauty #acne #acnecoverage ♬ original sound - Mikayla Nogueira

Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει πάνω από 4,8 εκατομμύρια views και τα σχόλια είναι πολύ θετικά.

Eσείς θα το δοκιμάζατε;

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε τα καλύτερα primers της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.