ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά είναι τα καλύτερα primers που μένουν στη θέση τους όλη μέρα


Ελένη Τσούτση

29 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτά είναι τα καλύτερα primers που μένουν στη θέση τους όλη μέρα
Αν νιώθετε το μακιγιάζ σας ότι δεν είναι σταθερό τότε ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε primer

To primer είναι η απαραίτητη προσθήκη που πρέπει να κάνετε αν θέλετε να δείτε το μακιγιάζ σας να «γίνεται ένα» με την επιδερμίδα σας. Είναι αυτό που χρειάζεται το δέρμα σας για να υποδεχτεί το μακιγιάζ αφού το προετοιμάζει κατάλληλα κάνοντάς το να δείχνει πιο λείο.

Οι makeup artists τον προτείνουν καθώς βοηθάει το foundation να απλώνεται με μεγαλύτερη ευκολία ενώ χαρίζει στο μακιγιάζ επιπλέον διάρκεια. Κάτι που όλες μας αναζητάμε, ειδικά τις δύσκολες μέρες που είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ έξω και δεν προλαβαίνουμε να φρεσκάρουμε το μακιγιάζ μας. Είτε λοιπόν θέλετε να καλύψετε τυχόν πόρους είτε τυχόν δυσχρωμίες, σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Jenny.Gr

Όπως καταλαβαίνετε το primer πλέον είναι ένα εξίσου σημαντικό προϊόν όπως το foundation. Μπορείτε ωστόσο να το χρησιμοποιήσετε και μόνο του σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας σας για ακόμη περισσότερη λάμψη και φρεσκάδα.

Editor's tip:

Αν δεν έχετε ατέλειες τότε είναι η τέλεια λύση. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το φυσικό μακιγιάζ με λίγο ρουζ, μερικές στρώσεις mascara και ένα ενυδατικό κραγιόν. Και έτοιμο ένα εύκολο φθινοπωρινό μακιγιάζ!

Στη παρακάτω gallery θα βρείτε τα primers με τη μεγαλύτερη διάρκεια:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.