ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

7 παλέτες σκιών που θα αγαπήσεις το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

1 Οκτωβρίου 2022

7 παλέτες σκιών που θα αγαπήσεις το φθινόπωρο
Οι παλέτες σκιών που θα ανανεώσουν το φθινοπωρινό σας μακιγιάζ

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν αλλά υπάρχουν ορισμένα trends που μένουν σταθερά λόγω της εποχής. Οι σκούρες και οι πιο cozy αποχρώσεις έχουν τη τιμητική τους για ακόμη μία σεζόν και μας περιμένουν να τις επιλέξουμε και να δημιουργήσουμε τα πιο εντυπωσιακά eye looks.

Οι φετινές τάσεις λοιπόν στην ομορφιά καλύπτουν όλα τα γούστα (όπως θα έπρεπε). Από το no-makeup makeup, μέχρι τις electric σκιές και τα burgundy χείλη η χρωματική παλέτα καλύπτει όλα τα στιλ και ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών αλλά και σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Κάνουμε focus στα χρώματα, επιλέγουμε αυτά που μας ταιριάζουν και βλέπουμε πώς τα προσαρμόζουμε στο μακιγιάζ των ματιών, των χειλιών και τι συνδυασμούς κάνουμε για να τα αναδείξουμε. Δημιουργούμε smokey eyes με κεραμιδί, cherry σκιές, τονίζουμε το μάτι εσωτερικά με μαύρο μολύβι και τα συνδυάζουμε με nude χείλη. Για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα στο μακιγιάζ των ματιών, επενδύστε σε κόκκινες αποχρώσεις που ξεχωρίζουν αυτό το φθινόπωρο και κάνουν το βλέμμα τον πρωταγωνιστή του μακιγιάζ.

Jenny.Gr

Η καφέ σκιά τείνει φέτος να γίνει all time classic. Ταιριάζει εξίσου σε καστανές αλλά και ξανθές και μπορεί να αναδειχθεί με έντονο ή απαλό μακιγιάζ στα μάτια.

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε τις παλέτες σκιών σε ζεστές φθινοπωρινές αποχρώσεις για να επιλέξετε τη δική σας αγαπημένη. Οι πειρασμοί είναι πολλοί και μας φτιάχνουν τη διάθεση!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.