ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Κόκκινη σκιά: To δυναμικό trend του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

28 Σεπτεμβρίου 2022

Κόκκινη σκιά: To δυναμικό trend του φθινοπώρου
Οι σκιές έχουν ένα βασικό πλεονέκτημα: δίνουν έμφαση στο βλέμμα και μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε makeup look

Δίνει λάμψη και φως στα μάτια. Η κόκκινη σκιά είναι από τα μεγαλύτερα makeup trends και ετοιμαστείτε αυτό το φθινόπωρο να δημιουργήσετε looks γεμάτα φαντασία και χρώμα. Σε αντίθεση με τη μαύρη σκιά, η κόκκινη σκιά είναι bold χωρίς να είναι επιθετική και σίγουρα αποτελεί πρόταση προς όλες όσες αγαπούν να τολμούν!

Αν σας φαίνεται ακραία επιλογή, να βάψετε το κινητό σας βλέφαρο με μία σκιά σε κόκκινη απόχρωση δοκιμάστε μία άλλη τεχνική. Τονίστε αρχικά τις ρίζες των βλεφάρων σας με μαύρο ή καφέ μολύβι. Στη συνέχεια με ένα λεπτό, γωνιακό πινέλο ματιών σβήστε το μολύβι, χρησιμοποιώντας σκιά σε μπορντό ή κόκκινη απόχρωση. Έτσι θα αποκαλυφθεί μια ζεστή, κεραμιδί απόχρωση, η οποία θα τονίσει το βλέμμα σας και θα σας χαρίζει fall διάθεση.

Πειραματιστείτε με την κόκκινη σκιά σας, αναμειγνύοντάς την με άλλες αποχρώσεις.

Το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα.Αν όμως δεν είστε ακόμη έτοιμες για αυτή την απόχρωση, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τη κόκκινη μάσκαρα που θα δώσει μια ζωντάνια στα μάτια σας αλλά δεν θα βγείτε και από το comfort zone σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.