ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτή είναι η απόχρωση σκιάς που θα φοράμε το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

29 Αυγούστου 2022

Αυτή είναι η απόχρωση σκιάς που θα φοράμε το φθινόπωρο
Η νέα σεζόν βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας και αυτή είναι η σωστή περίοδος για να ανανεώσουμε το νεσεσέρ μας με τα κατάλληλα καλλυντικά

Οι φετινές τάσεις στo μακιγιάζ θα λέγαμε ότι καλύπτουν όλα τα γούστα. Από το no-makeup makeup, μέχρι τις electric σκιές και τα burgundy χείλη η χρωματική παλέτα καλύπτει όλα τα στιλ και ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών, σε κάθε τύπο δέρματος.

Κάνουμε focus στα χρώματα, επιλέγουμε αυτά που μας αρέσουν και βλέπουμε πώς τα προσαρμόζουμε στο μακιγιάζ των ματιών, των χειλιών και ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά μας.

Δημιουργούμε smokey eyes με χάλκινες σκιές, τονίζουμε το μάτι εσωτερικά με λευκό μολύβι και τα συνδυάζουμε με nude χείλη.
Φέτος λοιπόν οι χάλκινες αποχρώσεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα must στην ομορφιά Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Από τις σταρένιες επιδερμίδες μέχρι όσες έχουν σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά είναι η τέλεια επιλογή. Ακόμη, για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα στο μακιγιάζ των ματιών, επενδύστε σε μια χάλκινη σκιά. που περιέχει shimmer χαρίζοντας στο βλέμμα σας μια υπέροχη λάμψη.

Εμπνευστείτε από τα παρακάτω makeup looks που έχουν πρωταγωνιστή τη χάλκινη σκιά:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.