AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 σαμπουάν που θα δώσουν στα μαλλιά σας τον όγκο που θέλετε


Ελένη Τσούτση

26 Αυγούστου 2022

5 σαμπουάν που θα δώσουν στα μαλλιά σας τον όγκο που θέλετε
Ο όγκος κάνει τα μαλλιά να δείχνουν ανέμελα και sexy. Οι ειδικοί τονίζουν πώς ένα σαμπουάν μπορεί να αλλάξει ριζικά τη φόρμα των μαλλιών σας

Ειδικά αν έχετε λεπτή τρίχα τότε γνωρίζετε καλά πόσο δύσκολο είναι να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι η αγορά είναι γεμάτη με εξειδικευμένα προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Σήμερα θα κάνουμε focus στα σαμπουάν, τα οποία μπορείτε να προσθέσετε στην ρουτίνα σας και να δείτε μεγάλη διαφορά.

Τα σαμπουάν που συγκεντρώσαμε είναι σχεδιασμένα για να μεταμορφώνουν τα μαλλιά από τη ρίζα, με εξειδικευμένα συστατικά που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών, έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να απολαμβάνουν great hair days.

Εxtra tip:

Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας ξεκινήστε από τις άκρες προς τη ρίζα και επιμείνετε. Δοκιμάστε να αναποδογυρίσετε το καφάλι σας και κρατήστε το σεσουάρ κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας. Αν χρειάζεται προσθέστε στα μαλλιά σας προϊόντα styling που βοηθούν στον όγκο, ανάλογα πάντα με το χτένισμα που θέλετε να πετύχετε.

Wella Professionals Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo

Aveda Pure Abundance Volumizing Shampoo

Klorane Σαμπουάν Με Ίνες Λιναριού

Moroccanoil Extra Volume Shampoo

Kérastase Bain Volumifique Shampoo