ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Monochrome makeup: Η πιο κομψή τάση που ταιριάζει σε όλες


Ελένη Τσούτση

17 Οκτωβρίου 2022

Monochrome makeup: Η πιο κομψή τάση που ταιριάζει σε όλες
To μονοχρωματικό μακιγιάζ είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τo μονοχρωματικό μακιγιάζ ξεχωρίζει καθώς κυριαρχούν οι γήινοι, ήπιοι τόνοι, οι οποίοι αναδεικνύουν όλες τις επιδερμίδες. Το αποτέλεσμα δείχνει ανάλαφρο και φρέσκο αφού χρησιμοποιούνται οι ίδιες αποχρώσεις και έτσι επιτυγχάνεται η αρμονία στο πρόσωπο.

Tο συγκεκριμένο makeup look το είδαμε μάλιστα ως beauty πρόταση στα fashion shows της φετινής Εβδομάδας Μόδας, να το δοκιμάζουν πολλές celebrities στο κόκκινο χαλί αλλά και πολλές beauty influencers στα social media.

Το concept του μονοχρωματικού μακιγιάζ λοιπόν είναι οι αποχρώσεις των κύριων καλλυντικών - σκιάς, κραγιόν, ρουζ να είναι ίδιες ώστε να αποφεύγονται και οι τυχόν υπερβολές.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ, οι experts προτείνουν να επενδύσετε σε multi-tasking προϊόντα αφού με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο makeup look χρησιμοποιώντας ακόμα και ένα μόνο προϊόν. Ειδικά, για τις μέρες που βιάζεστε και θέλετε ένα «γρήγορο» makeup look αυτό είναι ιδανικό!

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα monochromatic makeup looks για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.