ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Glitter Eye Makeup: Δοκιμάζουμε από τώρα την απόλυτη τάση των γιορτών


Ελένη Τσούτση

20 Οκτωβρίου 2022

Glitter Eye Makeup: Δοκιμάζουμε από τώρα την απόλυτη τάση των γιορτών
Ποιος είπε ότι τα glitters είναι μόνο για τα Χριστούγεννα;

Μπορεί τα Χριστούγεννα να αργούν αλλά σας έχουμε ευχάριστα νέα, μπορείτε από τώρα να δημιουργήσετε εντυπωσιακά makeup looks με glitters. Ναι, καλά διαβάσετε! Τα glitters είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν και εμείς σας έχουμε το σωστό τρόπο για να τα δοκιμάσετε.

Σύμφωνα με τους makeup experts, μπορείτε να δώσετε διάρκεια στις glitter σκιές, πρέπει αρχικά να έχετε εφαρμόσει στο κινητό βλέφαρο προϊόν σε υγρή ή compact μορφή. Με αυτό τον τρόπο, όταν θα τοποθετήσετε το glitter θα κολλήσει και θα μείνει στη θέση του, μέχρι να κάνετε ντεμακιγιάζ.

Jenny.Gr

Με ανάλογο τρόπο εφαρμόζετε τις glitter αλλά και τις shimmery σκιές, για να γράψει στο κινητό βλέφαρο η επιθυμητή γυαλάδα.
Πάντα τις εφαρμόζετε με απαλές ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας πινέλο ή και το δάχτυλό σας. Σε ανάλογο στιλ δημιουργείτε και τα glitter lips-ένα από τα πιο δυνατά trends των γιορτών. Αρχικά εφαρμόζετε στα χείλη ενυδατικά κραγιόν και όχι matte και στη συνέχεια on top, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις τοποθετείτε το glitter.

Jenny.Gr

Extra Tip: Επειδή μπορεί να λερωθείτε με τις glitter σκιές και να γυαλίζει ολόκληρο το πρόσωπό σας, καλό είναι να έχετε πουδράρει την περιοχή κάτω από τα μάτια και αφού τελειώσετε με το μακιγιάζ, με ένα μεγάλο πινέλο να καθαρίσετε την περιοχή. Μαζί με την πούδρα, θα απομακρυνθεί και οποιοδήποτε ίχνος glitter!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.