ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτό το video αρκεί για να σας πείσει να φοράτε αντηλιακό όλο τον χρόνο


Ελένη Τσούτση

20 Οκτωβρίου 2022

Αυτό το video αρκεί για να σας πείσει να φοράτε αντηλιακό όλο τον χρόνο
Όσο ο χειμώνας πλησιάζει, υποψιαζόμαστε ότι αμελείτε να φορέσετε αντηλιακό καθημερινά. Εμείς βρήκαμε το κατάλληλο video για να σας δείξουμε πόσο σημαντικό είναι να το εφαρμόζετε όλο τον χρόνο

Έχουμε γράψει και ξαναγράψει πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό,όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και όλο τον χρόνο. Οι skincare experts δεν σταματούν να τονίζουν το πόσο απαραίτητο είναι να ξεκινάτε τη μέρα σας, εφαρμόζοντας το αγαπημένο σας αντηλιακό.

Ο ήλιος είναι πλέον καυτός όλο τον χρόνο και ειδικά στη χώρα μας, με ακόμα πιο βλαβερές ακτίνες σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια. Το αντηλιακό λοιπόν, είναι πρωτίστης σημασίας και απαραίτητο καλλυντικό πια για όλη την οικογένεια.

Αν ακόμη δεν έχετε πειστεί πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό, το παρακάτω video της δερματολόγου Ejikeme θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη πολύ γρήγορα. Παρουσιάζει το δέρμα μιας γυναίκας που φορούσε αντηλιακό αλλά αμελούσε να το εφαρμόσει στο λαιμό της. Τα σημάδια γήρανσης είναι εμφανή και όπως θα διαπιστώσετε, το ίδιο και η υφή της επιδερμίδας.

Οι γυναίκες όμως δεν αρκούμαστε σε μία απλή αντηλιακή κρέμα. Θέλουμε και κάλυψη αλλά και προστασία χωρίς φυσικά το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό. Κι αυτό το πετυχαίνουμε με τα tinted που ενώ μας προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες, μας χαρίζουν κι ένα ομοιόμορφο χρώμα, που μας απαλλάσσει από το καθημερινό «βάρος» ενός foundation.

Έτσι, καλό είναι και τη νέα σεζόν, να μην επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας με βαριά προϊόντα και συνθέσεις, αλλά αντίθετα να επιλέξουμε αντηλιακά με χρώμα, που θα μας χαρίσουν την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο ενώ παράλληλα, θα καλύπτουν τυχόν δυσχρωμίες, ατέλειες ή σπυράκια. Ο κάθε τύπος επιδερμίδας έχει και την ιδανική υφή αντηλιακού που μπορεί να χρησιμοποιεί στο καθημερινό του μακιγιάζ.

Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν, να βρείτε την κατάλληλη φόρμουλα, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα αντηλιακά με χρώμα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.