ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Winter gold: Η απόχρωση μαλλιών που λατρεύουν όλες οι celebrities τώρα


Ελένη Τσούτση

19 Οκτωβρίου 2022

Winter gold: Η απόχρωση μαλλιών που λατρεύουν όλες οι celebrities τώρα
Ποιος είπε ότι το καστανό είναι βαρετό;

Μπορεί τα καστανά μαλλιά να μοιάζουν βαρετά, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι και η φετινή τάση είναι η απόδειξη. Η Haile Bieber το τελευταίο διάστημα παραμένει πιστή στο καστανό της χρώμα και το υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσφατα, μάλιστα εμφανίστηκε στο Academy Museum Gala και από τη μία μας ενθουσίασε η συνάντηση της με την Selena Gomez και από την άλλη λατρέψαμε τα λαμπερά καστανά μαλλιά της.

Το chocolate brown ή αλλιώς το winter gold είναι ένα πολυτελές χρώμα που έχει πάντα έντονη λάμψη και ζωντάνια και ταιριάζει υπέροχα σε σταρένιο ή σκούρο δέρμα. Χαρίζει ένα ωραίο περίγραμμα και αναδεικνύει καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αν επιθυμείτε extra φωτεινότητα, οι διακριτικές ανταύγειες έχουν αυτή τη μαγική δύναμη, να κάνουν τα καστανά μαλλιά να φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά.

O hairstylist της Hailey Bieber μιλώντας στο TikTok, Tom Smith, με έδρα το Λονδίνο,δήλωσε παλαιότερα: «Πιστεύω ότι αυτό που βλέπουμε είναι απλώς να τιμά το φυσικό της χρώμα όπως πολλές γυναίκες θέλουν να αναδείξουν το φυσικό τους χρώμα».

Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το «winter gold», είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη γλώσσα στο κομμωτήριο: «Το βασικό στοιχείο που πρέπει να συζητήσετε με τον κομμωτή σας είναι ότι δεν θέλετε ένα φλατ χρώμα παντού. Το «winter gold» έχει να κάνει με το βάθος και τη διάσταση, και έτσι εσείς και ο colorist σας θα πρέπει να συμφωνήσετε για την πιο βαθιά απόχρωση και την πιο ανοιχτή απόχρωση που θέλετε να δείτε στα μαλλιά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.