ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ για μια επαγγελματική συνέντευξη


Ελένη Τσούτση

7 Νοεμβρίου 2022

Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ για μια επαγγελματική συνέντευξη
Μήπως έχετε συνέντευξη και αναρωτιέστε ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για εκείνη τη μέρα;

Όλοι οι makeup artists θα συμφωνήσουν ότι το κατάλληλο μακιγιάζ για μια συνέντευξη πρέπει να είναι απαλό, καθαρό, κομψό χωρίς υπερβολές. Πολλές φορές δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιο θα είναι το μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει το interview look σας και για να είμαστε ειλικρινείς έχετε δίκιο. Καλείστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο φυσικό και το λίγο πιο προσεγμένο makeup look.

Πριν λοιπόν δημιουργήσετε το μακιγιάζ που θα σας δώσει την θέση των ονείρων σας, εμπνευστείτε από τα παρακάτω tips:

  • H επιδερμίδα σας καλό είναι να φαίνεται φυσική με ομοιόμορφο χρώμα. Επιλέξτε απαλές υφές make up και αποφύγετε τα πολύ βαριά που δημιουργούν στρώματα στο δέρμα.
  • Καλύψτε τις ατέλειες με concealer προσώπου, τοπικά, για να έχετε όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα.
  • Επιλέξτε γήινα, ουδέτερα χρώματα και ματ υφές για το μακιγιάζ των ματιών, καθώς και απλές τεχνικές. Αποφύγετε το έντονο περίγραμμα και τις υπερβολικές στρώσεις μάσκαρα.
  • Διορθώστε το σχήμα των φρυδιών. Δώστε μεγάλη προσοχή στα χρώματα που θα επιλέξετε στο μολύβι και την σκιά φρυδιών.
  • Το ίδιο ισχύει και για το ρουζ, εφαρμόστε το με ελαφριές κινήσεις στα ζυγωματικά σας και δώστε μια δροσερή και νεανική αίσθηση.
  • Για τα χείλη, επιλέξτε ενυδατικά κραγιόν που διατηρούν τα χείλη απαλά και προλαμβάνουν την αφυδάτωση τους και πάντα σε ουδέτερα χρώματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.