ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα πιο hot κόκκινα κραγιόν για τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

7 Νοεμβρίου 2022

Τα πιο hot κόκκινα κραγιόν για τον χειμώνα
Ένα υπέροχο κόκκινο κραγιόν μπορεί να αλλάξει τόσο το μακιγιάζ σας όσο και τη διάθεσή σας

Για να υποδεχτούμε τον χειμώνα πάντα κάνουμε κάποιες αγορές και φέτος ανυπομονούμε λίγο παραπάνω καθώς θέλουμε να αισθανθούμε μια πιο cozy ατμόσφαιρα και να αφήσουμε πίσω μας τις ηλιόλουστες ημέρες. Αφού εξοπλίσουμε τη ντουλάπα μας με όλα τα ζεστά ρούχα που θα χρειαστούμε τη νέα σεζόν, αξίζει και το νεσεσέρ μας μια μικρή ανανέωση. Εμείς σήμερα θα σας εμπνεύσουμε να βρείτε το ωραιότερο κόκκινο κραγιόν που θα σας συντροφεύσει αυτό τον χειμώνα.

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα από τα must-have και του χειμώνα και επειδή υποψιαζόμαστε πως δεν έχετε βρει ακόμη εκείνο το ξεχωριστό που σας ταιριάζει, θα σας βοηθήσουμε με την πιο ενημερωμένη λίστα που ετοιμάσαμε.

Jenny.Gr

Αυτό το χειμώνα , μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές κόκκινες αποχρώσεις και αναδείξτε το κάθε look σας, γιατί είναι κοινό μυστικό πλέον ότι μια έντονη απόχρωση κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη σας τη διάθεση. Αλλα ας μην κρυβόμαστε όλες λατρεύουμε τα κόκκινα κραγιόν!Από ματ μέχρι glossy τελείωμα, επιλέξτε το κόκκινο κραγιόν που θα υπογράψει τις εμφανίσεις σας τόσο στο γραφείο όσο και στις εξόδους.

Μην ξεχνάτε ότι οι κόκκινες αποχρώσεις αναδεικνύουν υπέροχα τα μπλε και πράσινα μάτια. Αν διστάζετε να φοράτε κόκκινο χρώμα στα χείλη σας, το tip είναι να κρατήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας natural.

Διαλέξτε από τη παρακάτω gallery τα πιο hot κόκκινα για κάθε γούστο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.