AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To trick για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους σε λίγα λεπτά


Ελένη Τσούτση

12 Νοεμβρίου 2022

To trick για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους σε λίγα λεπτά
Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι μια δύσκολη υπόθεση

Δεν υπάρχει κανένα καλλυντικό που να τους εξαφανίζει μόνιμα, υπάρχουν όμως προϊόντα που ελαφρώς μειώνουν την όψη τους, ξεκουράζοντας τα μάτια. Δείτε λοιπόν παρακάτω πως μπορείτε να καλύψετε τους έντονους μαύρους κύκλους, χωρίς να έχετε κάνει ένα βαρύ μακιγιάζ.

Θα χρειαστείτε 2 concealer με διαφορετική υφή, 1 υγρό ή κρεμώδες και ένα με πιο παχιά-στερεά υφή.

Το υγρό ή κρεμώδες concealer, που είναι συνήθως σε σωληνάριο ή βαζάκι, είναι ενυδατικό, ενώνεται με το δέρμα χωρίς να δημιουργεί «στρώμα» και έχει ελαφρώς διάφανο αποτέλεσμα, δεν καλύπτει τελείως τους μαύρους κύκλους, όμως μειώνει αρκετά την ένταση τους.

Αντίθετα, το παχύ concealer που είναι συνήθως σε μορφή stick ή compact δεν είναι ενυδατικό, όμως προσφέρει μεγάλη κάλυψη γι’ αυτό θέλει προσοχή, 1-2 παραπάνω πινελιές μπορούν να δημιουργήσουν «στρώμα». Και τα δυο concealer πρέπει είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό σας χρώμα δέρματος.

Συνεχίστε με το υγρό concealer.

Απλώστε σε ένα δάχτυλο σας μια μικρή ποσότητα όσο ο κόκκος ρυζιού και ενώστε το ίδιο δάχτυλο από το άλλο χέρι για να μοιράσετε το προϊόν.Ταμπονάρετε απαλά με τα δάχτυλα κάτω από τα μάτια, όπως κάνετε με την κρέμα ματιών, τραβώντας το προϊόν (όσο έχει μείνει στα δάχτυλα σας) μέχρι τα ζυγωματικά. Στην ουσία, απλώνετε μια ενυδατική βάση η οποία θα μειώσει αισθητά την ένταση των μαύρων κύκλων, θα φωτίσει τα μάτια και δεν θα σπάει το concealer μετά από λίγο.

Τώρα έχει σειρά το παχύ concealer.

Χρειάζεστε μόνο μικρές πινελιές και μόνο στα σημεία όπου φαίνονται έντονες σκιές. Στη συνέχεια με ένα δάχτυλο ταμπονάρετε απαλά για να ενωθούν ομοιόμορφα τα δυο concealer και για να έχετε πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε με μια διάφανη πούδρα για να σταθεροποιήσετε και τα δυο concealer!