ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 κρέμες ματιών που θα φωτίσουν το βλέμμα σας αυτές τις γιορτές


Ελένη Τσούτση

23 Νοεμβρίου 2022

5 κρέμες ματιών που θα φωτίσουν το βλέμμα σας αυτές τις γιορτές
Θέλετε λαμπερό βλέμμα μέχρι τα Χριστούγεννα; Σας έχουμε τις κορυφαίες κρέμες που αξίζει να εμπιστευτείτε

Οι γιορτές πλησιάζουν αλλά και το Black Friday, το συμπέρασμα είναι ένα – επενδύστε σε skincare προϊόντα και προετοιμάστε την επιδερμίδα σας για υπέροχες glam εμφανίσεις. Tα ευχάριστα νέα είναι ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικές φόρμουλες στην αγορά που αξιοποιούν ισχυρά ενεργά συστατικά για ακόμη καλύτερα αλλά και άμεσα αποτελέσματα.

Τι προσφέρει μία κρέμα ματιών;

Ενυδάτωση, φωτεινότητα, καταπολέμηση ρυτίδων, λείανση λεπτών γραμμών αλλά και μείωση των μαύρων κύκλων. Γίνεται ασπίδα κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων. Με καθαρά χέρια, πιέστε απαλά το δέρμα κάτω από τα μάτια μέχρι να βρείτε το κόκαλο ακριβώς στην κορυφή του οστού που είναι το μάγουλό σας. Ξεκινώντας από εκεί, συνεχίζοντας προς το κόκαλο του άνω βλεφάρου σας και ακολουθώντας τη φορά που έχουν τα φρύδια σας, εφαρμόζεται τη κρέμα, με απαλές, κυκλικές κινήσεις.

Jenny.Gr

Η κατάλληλη κρέμα ματιών ανάλογα με τις ανάγκες σας, δηλαδή εάν έχουμε μαύρους κύκλους ή ξηρότητα θα δώσει ζωντάνια σε όλο το βλέμμα. Εάν δεν έχετε βάλει στη καθημερινότητά σας ακόμη την κρέμα ματιών, τότε σκεφτείτε πόσο λεπτό και ευαίσθητο είναι το δέρμα κάτω από τα μάτια σας και θα αλλάξετε γνώμη.

Αυτό που κάνει την κρέμα ματιών το απόλυτο must-have όμως, είναι η ικανότητά της να σβήνει κάθε σημάδι κούρασης από το πρόσωπο και ειδικά τις μέρες των γιορτών, χρειάζεστε όλα τα ευεργετικά τους συστατικά.

Σβήστε λοιπόν τα σημάδια κούρασης από το πρόσωπό σας με μία από τις παρακάτω κρέμες: