ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τι είναι το skincare sandwiching; Η νέα τάση για extra ενυδάτωση που θα λατρέψεις


Ελένη Τσούτση

22 Νοεμβρίου 2022

Τι είναι το skincare sandwiching; Η νέα τάση για extra ενυδάτωση που θα λατρέψεις
Θέλεις να ανανεώσεις την όψη της επιδερμίδας σου; Το παρακάτω Tik Tok trend είναι το ιδανικό για εσένα

Όσον αφορά τον κόσμο της ομορφιάς, το TikTok είναι το ιδανικό μέρος για να εμπνευστείς και να πάρεις ιδέες για το επόμενο hot μακιγιάζ σου, το νέο trend που θα σου χαρίσει λαμπερό δέρμα ή εκείνο το beauty hack που θα κάνει το βλέμμα σου πιο φωτεινό. Σήμερα θα εστιάσουμε σε ένα ομολογουμένως ενδιαφέρον trend που ακούει στο όνομα: "skincare sandwiching".

Η πιο πρόσφατη τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας είναι λοιπόν η ιδέα του «σάντουιτς της περιποίησης του δέρματος» και όσο περίεργο κι αν ακούγεται, λειτουργεί.

Το Skincare sandwiching, πιο συχνά αναφέρεται ως moisture sandwiching – είναι μια διαδικασία εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας σου προκειμένου να αποκομίσεις περισσότερα οφέλη. Προέρχεται από μια κορεατική τεχνική περιποίησης που επικεντρώνεται στην εφαρμογή των προϊόντων σε υγρό δέρμα για μεγιστοποίηση της ενυδάτωσης.

Το να τοποθετήσεις το serum ή την ενυδατική κρέμα πάνω από το νωπό δέρμα, κλειδώνει το νερό και βοηθά στην extra ενυδάτωση. Φαντάσου το δέρμα σου σαν ένα σφουγγάρι, με πολλά μικροσκοπικά κανάλια κάτω από την επιφάνειά του. Αν το νερό έρθει σε επαφή με ένα ελαφρώς υγρό σφουγγάρι, θα επιτρέψει σε αυτό το νερό να ταξιδέψει πιο κάτω από αυτά τα κανάλια, βαθύτερα στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Το μυστικό είναι ένα - ότι εφαρμόζεις τα αγαπημένα σου skincare προϊόντα σε νωπό δέρμα, και όχι σε εντελώς στεγνό. Δοκιμασέ το και δες την επιδερμίδα σου να μεταμορφώνεται!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα serums με βιταμίνη C για να δοκιμάσει το skincare sandwiching:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.