ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

4 κουρέματα που θα δώσουν όγκο και στα πιο λεπτά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

22 Νοεμβρίου 2022

4 κουρέματα που θα δώσουν όγκο και στα πιο λεπτά μαλλιά
"Thin hair, don’t care"; Αν έχετε λεπτά μαλλιά, τότε αυτό είναι μάλλον κάτι που δεν έχετε πει ποτέ, αφού συνήθως δείχνουν λίγα ή αραιά

Εξειδικευμένα σαμπουάν, ελαφριά conditioner, αφρό για όγκο, dry shampoo και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και υπόσχονται να κάνουν τα μαλλιά σας να δείχνουν σαν αυτά της Penelope Cruz, βοηθούν αλλά μέχρι ένα σημείο.

Αν θέλετε να καταβάλετε λιγότερη προσπάθεια και να κάνετε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πλούσια, το μυστικό κρύβεται στο σωστό κούρεμα. Είτε έχετε κοντά, είτε μακριά μαλλιά, παρακάτω θα βρείτε 4 κουρέματα που τα κάνουν να δείχνουν πολύ εντυπωσιακά και γεμάτα όγκο!

Το Lob (aka μακρύ καρέ)

Jenny.Gr

Τα καρέ κουρέματα είναι εδώ και πολλά χρόνια τάση και είναι τέλειο για εσάς, αφού το μήκος μέχρι κάτω από τους ώμους θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πολύ πιο πλούσια. Ιδανικά, ζητήστε να είναι και ελαφρώς «άνισο», με τις μπροστινές τούφες να είναι πιο μακριές από τις πίσω.

Καρέ με φιλάρισμα

Jenny.Gr

Αν θέλετε να δώσετε ακόμα περισσότερο όγκο, κάντε ένα κοντό καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα. Τα διαφορετικά μήκη θα δώσουν την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά σας είναι πολύ πιο γεμάτα και πλούσια.

Το Shag

Jenny.Gr

Το Shag περιλαμβάνει ελαφρύ φιλάρισμα στα μήκη και αφέλειες και το αποτέλεσμα θα είναι μαλλιά γεμάτα όγκο και σχήμα. Plus: θα δείχνετε πολύ πιο stylish.

Ελαφρύ φιλάρισμα στα μήκη

Αν δεν θέλετε να κόψετε κοντά τα μαλλιά σας, τότε ένα ελαφρύ φιλάρισμα θα σας χαρίσει όγκο, χωρίς να αποχωριστείτε μάκρος. Προσοχή όμως, γιατί το πολύ έντονο φιλάρισμα σε μακριά, λεπτά μαλλιά θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.