ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 glitter σκιές για το τέλειο party look


Ελένη Τσούτση

23 Δεκεμβρίου 2022

5 glitter σκιές για το τέλειο party look
Instagram @katiejanehughes
Ψάχνετε το τέλειο μακιγιάζ για τo ρεβεγιόν των Χριστουγέννων;

Οι glitter σκιές είναι εδώ και αυτές τις γιορτές για να δημιουργήσετε μοναδικά makeup looks with a twist. Άλλωστε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ μπορεί να αναβαθμίσει στη στιγμή όλα τα γιορτινά σας outfits.

Φυσικά αν σας φαίνονται υπερβολή, μπορείτε να τις προσαρμόσετε στα γούστα σας και ανάλογα να δημιουργήσετε από ένα απαλό eye look μέχρι ένα full-on glitter μάτι. Για να δώσετε διάρκεια στις glitter σκιά, πρέπει αρχικά να έχουμε εφαρμόσει στο κινητό βλέφαρο προϊόν σε υγρή ή compact μορφή. Με αυτό τον τρόπο, όταν θα τοποθετήσετε το glitter θα κολλήσει και θα μείνει στη θέση του, μέχρι να ξεβαφτείτε. Με ανάλογο τρόπο εφαρμόζετε τις glitter αλλά και τις shimmery σκιές, για να γράψει στο κινητό βλέφαρο η επιθυμητή γυαλάδα.

Επιπλέον, μην τρίβετε τις συγκεκριμένες σκιές, πάντα τις εφαρμόζετε με απαλές ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας πινέλο ή και το δάχτυλό σας.
Σε ανάλογο στιλ δημιουργείτε και τα glitter lips-ένα από τα πιο δυνατά trends. Αρχικά εφαρμόζετε στα χείλη ενυδατικά κραγιόν και όχι matte και στη συνέχεια on top, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις εφαρμόζετε το glitter.

Editor's tip:

Επειδή μπορεί να λερωθείτε με τις glitter σκιές και να γυαλίζει ολόκληρο το πρόσωπό, καλό είναι να έχετε πουδράρει την περιοχή κάτω από τα μάτια και αφού τελειώσει με το μακιγιάζ, με ένα μεγάλο πινέλο να καθαρίσετε την περιοχή. Μαζί με την πούδρα, θα απομακρυνθεί και οποιοδήποτε ίχνος glitter!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.